Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Email:

Τηλ:

Φάξ:

Παπαμαλέκου 5, ΤΚ 73-100

nea@neatv.gr

28210 36700

28210 36701

Επιπλέον

LIVE ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε. / ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ – ΕΡΩΣ FM

 

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Η Νέα Τηλεόραση Κρήτης συγκαταλέγεται σταθερά στα σημαντικότερα περιφερειακά κανάλια της Κρήτης και αποτελεί πλέον το μοναδικό κανάλι που εδρεύει στα Χανιά. Συγκεκριμένα, η Νέα Τηλεόραση Κρήτης είναι Ανώνυμη Εταιρεία, της οποίας το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει σε ποσοστό 98% στον επιτυχημένο Καταναλωτικό-Προμηθευτικό Συνεταιρισμό ΣΥΝ.ΚΑ με πρόεδρο του διοικητικού της συμβουλίου τον πρόεδρο του συνεταιρισμού.

Η Νέα Τηλεόραση Κρήτης έστειλε το σήμα της στον τηλεοπτικό αέρα του νησιού το 2004 και απασχολεί σήμερα 36 άτομα. Διανύοντας τη δεύτερη 10ετία της λειτουργίας της, συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία με ετήσιο κύκλο εργασιών να ανέρχεται σε 1,5εκ. ευρώ.

Με διαρκείς επενδύσεις προσβλέπει πάντοτε στην ουσιαστικότερη και αρτιότερη οργάνωσή της, ανοίγοντας νέους δρόμους στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Συντονισμένη με τις ανάγκες της εποχής, μας προσφέρει πρόγραμμα για όλη την οικογένεια με ζωντανές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια, καθώς και ξένες αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες και σειρές.

Παράλληλα,  μαχητικοί δημοσιογράφοι και ξεχωριστές προσωπικότητες αρθρογραφούν καθημερινά για το ενημερωτικό web site www.neatv.gr, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να παρακολουθεί τις εξελίξεις της τοπικής κοινωνίας, αλλά και ό,τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο με ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία και την ποιότητα.

Στο ίδιο site, μέσω της Web πλατφόρμας της (live streaming), η Νέα Τηλεόραση Κρήτης καταφέρνει να ξεφύγει από γεωγραφικούς περιορισμούς και να έλθει σε επαφή με το κοινό της σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Αναπόσπαστο μέλος του Ομίλου αποτελεί και ο μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός ΕΡΩΣ 105 FM.

 

 Συνεργασία COSMOTE TV

Η NEA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ, ένα από τα μεγαλύτερα  περιφερειακά κανάλια στην Κρήτη, έχει πλέον ενταχθεί, από τις    18 Μαρτίου 2017, στη συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV στη θέση 672.    
 
Η ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης, εξέπεμψε το πρώτο της σήμα το 2004 και από τότε έως σήμερα, εξελίσσεται συνεχώς αποτελώντας ένα από τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά τηλεοπτικά κανάλια της Περιφέρειας.
Συντονισμένη με τις ανάγκες της εποχής, έχει ως κεντρικό άξονα την ενημέρωση με τέσσερα Δελτία ειδήσεων (15:00, 18:00, 20:30, 00:00) ενώ το πρόγραμμά της έχει μια πλούσια γκάμα επιλογών με εκπομπές για την παράδοση, κινούμαι σχέδια για τα παιδιά, κινηματογραφικές ταινίες, ντοκυμαντέρ αλλά και ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές.
 
Στην ιστοσελίδα της COSMOTE TV μπορείτε να βρείτε το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού προκειμένου να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα.
 

 

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ – ΚΑΛΥΨΗ

Η Νέα Τηλεόραση Κρήτης εκπέμπει:

Η Νέα Τηλεόραση Κρήτης εκπέμπει στα κέντρα εκπομπής με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στις παρακάτω συχνότητες:
 
 
  Δυτική Κρήτη σε επίγεια ψηφιακή μετάδοση στο δίαυλο 57 UHF 
  Κεντρική Κρήτη σε επίγεια ψηφιακή μετάδοση στο δίαυλο 55 UHF 
  Ανατολική Κρήτη σε επίγεια ψηφιακή μετάδοση στο δίαυλο 40 UHF 

Με 48 αναμεταδότες, το μεγαλύτερο δίκτυο πομπών από τα περιφερειακά κανάλια στην Κρήτη, καλύπτουμε τόσο το 95% του πληθυσμού του νησιού όσο και τις περιοχές που τυχόν υπάρχει κενό από το ψηφιακό σήμα.
 
Από τεχνική άποψη, η Νέα Τηλεόραση Κρήτης διαθέτει δικά της στούντιο καθώς και τεχνολογίες virtual studio, δορυφορικό σύστημα μετάδοσης και σύστημα εξωτερικών επίγειων μεταδόσεων.
 

.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, η οποία ιδρύθηκε το 2004 απασχολεί σήμερα 36 άτομα στα παρακάτω τμήματα:

  • Δημοσιογραφίας,
  • Εμπορικό (Μάρκετινγκ & Πωλήσεων),
  • Δημιουργικό, Τεχνικό,
  • Εικονοληψίας και Ηχοληψίας.

 

Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Από τεχνική άποψη, διαθέτει δικά της στούντιο καθώς και τεχνολογίες virtual studio, δορυφορικό σύστημα μετάδοσης και σύστημα εξωτερικών επίγειων μεταδόσεων, ειδικές 3G και 4G κάμερες για απευθείας μεταδόσεις με γρήγορο και ευέλικτο τρόπο.
Έχει επίσης πλήρη δυνατότητα χρήσης πολυμέσων και τηλεδιασκέψεων, ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πομπών- αναμεταδοτών στην Κρήτη από όλα τα περιφερειακά κανάλια, ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο εξαιτίας του ορεινού ανάγλυφου του νησιού.

 

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης η Νέα Τηλεόραση Κρήτης διενεργεί τηλεμαραθωνίους με ιδιαίτερη επιτυχία όπως πρόσφατα για την ενίσχυση ημερήσιας φροντίδας και απασχόλησης ατόμων με αναπηρία Κ.Η.Φ.Α.Α.Μ.Ε.Α. , των Συσσιτίων Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου αλλά και σε άλλες ειδικές περιπτώσεις.
Επίσης στρατηγική μας επιλογή είναι οι χορηγίες επικοινωνίας των περισσότερων πολιτιστικών εκδηλώσεων που γίνονται στο νησί μας, καθιστώντας την ομάδα της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης ενεργό πολιτιστικό συλλογικό φορέα.


LIFESTYLE

Αντώνης Βλοντάκης: Αποκάλυψε την αντίδραση ηθοποιού όταν έμαθε ότι θα παίξουν μαζί! LIFESTYLE

πριν 2 εβδομάδες

Προλάβετε φανταστικές προσφορές στα Italian Factory Outlet στα Χανιά LIFESTYLE

πριν 2 εβδομάδες

ΥΓΕΙΑ

Ασκήσεις συσφiξης με βαρακια ΥΓΕΙΑ

πριν 2 εβδομάδες

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική PLEXR ΥΓΕΙΑ

πριν 2 εβδομάδες

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σπαγγέτι με σκορδόλαδο μυρωδάτο με Creta Eleon ΔΙΑΤΡΟΦΗ

πριν 6 ημέρες

Χυλοπίτες μακριές με λαχανικά ΔΙΑΤΡΟΦΗ

πριν 2 εβδομάδες

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν στα Χανιά Πολιτισμός

πριν 1 εβδομάδα

Πρεμιέρα - Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Πολιτισμός

πριν 2 εβδομάδες

Δημοφιλής Ειδήσεις