Πληκτρολογήστε την αναζήτησή σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Email:

Τηλ:

Φάξ:

Παπαμαλέκου 5, ΤΚ 73-100

nea@neatv.gr

28210 36700

28210 36701

Επιπλέον

LIVE ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Αν θέλετε να δείτε live από iOS ή iPad πατήστε εδώ http://srv.viiideo.gr:1935/neatv/live/playlist.m3u8

Κανάλι:

EMBED

<iframe src="http://hellasonmedia.viiideo.gr/neatv1.html" width="550" height="350" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε. / ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ – ΕΡΩΣ FM

 

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, η οποία ιδρύθηκε το 2004 απασχολεί σήμερα 53 άτομα. Είναι ένα περιφερειακό κανάλι, το οποίο βασίζεται σε ένα προμηθευτικό καταναλωτικό συνεταιρισμό. Συγκεκριμένα η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, είναι Ανώνυμη εταιρεία, της οποίας το μετοχικό κεφάλαιο, ανήκει σε ποσοστό 98% στον Καταναλωτικό-Προμηθευτικό Συνεταιρισμό ΙΝΚΑ και πρόεδρος του διοικητικού της συμβουλίου είναι ο πρόεδρος του συνεταιρισμού.
Διανύοντας τη δεύτερη 10ετία της λειτουργίας της, συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, προσβλέποντας πάντοτε στην ουσιαστικότερη και αρτιότερη οργάνωση της. Στο πλαίσιο αυτό, εκπέμπει πλέον ψηφιακά από τα δύο κεντρικά σημεία εκπομπής στα Χανιά (Μαλάξα) στη συχνότητα 57 DVB-T και στο Ηράκλειο (Ρογδιά) στη συχνότητα 61 DVB-T.
Επιπλέον, συντονισμένη με τις ανάγκες της εποχής μας για ενημέρωση, έχει δημιουργήσει το web site www.neatv.gr, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να παρακολουθεί τις εξελίξεις, όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας, αλλά και ευρύτερα για θέματα ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού μέσω WEB TV (live streaming).
Επίσης, αναπόσπαστο μέλος του Ομίλου αποτελεί και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΕΡΩΣ 105 FM.
Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την επάρκεια του μέσου το οποίο υπηρετούμε. Σκεφτόμαστε παγκόσμια, δρούμε περιφερειακά, στηρίζουμε εθνικά και προσπαθούμε συλλογικά.
Αυτό, η κοινωνία της Κρήτης το ανταποδίδει με το δεδομένο ότι σε ποσοστό 86% παρακολουθεί τα τοπικά κανάλια σε σχέση με τα Πανελλαδικής εμβέλειας, δίνοντας στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης κυρίαρχη θέση στην Κρήτη.
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ – ΚΑΛΥΨΗ
Η Νέα Τηλεόραση Κρήτης εκπέμπει:

  • ψηφιακά, από τα δύο κεντρικά σημεία εκπομπής στα Χανιά (Μαλάξα) στη συχνότητα 57 DVB-T και στο Ηράκλειο (Ρογδιά) στη συχνότητα 61 DVB-T.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Η Νέα Τηλεόραση Κρήτης, η οποία ιδρύθηκε το 2004 απασχολεί σήμερα 53 άτομα στα παρακάτω τμήματα:

  • Δημοσιογραφίας,
  • Εμπορικό (Μάρκετινγκ & Πωλήσεων),
  • Δημιουργικό, Τεχνικό,
  • Εικονοληψίας και Ηχοληψίας.

<iframe src="https://www.youtube.com/embed/4DUYJXzlktw" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>
Ο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Από τεχνική άποψη, διαθέτει δικά της στούντιο καθώς και τεχνολογίες virtual studio, δορυφορικό σύστημα μετάδοσης και σύστημα εξωτερικών επίγειων μεταδόσεων, ειδικές 3G και 4G κάμερες για απευθείας μεταδόσεις με γρήγορο και ευέλικτο τρόπο.
Έχει επίσης πλήρη δυνατότητα χρήσης πολυμέσων και τηλεδιασκέψεων, ενώ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πομπών- αναμεταδοτών στην Κρήτη από όλα τα περιφερειακά κανάλια, ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο εξαιτίας του ορεινού ανάγλυφου του νησιού.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης η Νέα Τηλεόραση Κρήτης διενεργεί τηλεμαραθωνίους με ιδιαίτερη επιτυχία όπως πρόσφατα για την ενίσχυση ημερήσιας φροντίδας και απασχόλησης ατόμων με αναπηρία Κ.Η.Φ.Α.Α.Μ.Ε.Α. , των Συσσιτίων Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου αλλά και σε άλλες ειδικές περιπτώσεις.
Επίσης στρατηγική μας επιλογή είναι οι χορηγίες επικοινωνίας των περισσότερων πολιτιστικών εκδηλώσεων που γίνονται στο νησί μας, καθιστώντας την ομάδα της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης ενεργό πολιτιστικό συλλογικό φορέα.


LIFESTYLE

Καραβάτου-Ηλιάκη: Πρωινή συνάντηση με τσικουδιές στα Χανιά LIFESTYLE

πριν 1 ημέρα

Η Ελένη Φουρέιρα με σέξι μαγιό στην Πρέβελη LIFESTYLE

πριν 1 ημέρα

ΥΓΕΙΑ

Ηλιοθεραπεία:Μύθοι και Αλήθειες ΥΓΕΙΑ

πριν 1 μήνα

Τι θα κερδίσετε με μόλις 1 λεπτό γυμναστικής την ημέρα ΥΓΕΙΑ

πριν 1 μήνα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ο ξηρός καρπός που μειώνει το ουρικό οξύ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

πριν 4 εβδομάδες

Πόσα αυγά μπορούν να τρώνε τα παιδιά την εβδομάδα; ΔΙΑΤΡΟΦΗ

πριν 1 μήνα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

7ο Μουσικό Διδασκαλείο «Το μάθημα γίνεται βίωμα στον Μέρωνα» Πολιτισμός

πριν 2 εβδομάδες

Ας παίξουμε για το χαμόγελο!... Κυριακή 6 & Δευτέρα 7 Αυγούστου στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου Πολιτισμός

πριν 2 εβδομάδες

Δημοφιλής Ειδήσεις