Στο λιμάνι της Σούδας πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

15.47

Στο Λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα, για πρώτη φορά το 2015, το κρουαζιερόπλοιο Voyagerτης εταιρείας διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων Voyages of Discovery. Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 435 επιβάτες και 225 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 8:00 προερχόμενο από το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και θα αναχωρήσει στις 22:00 με προορισμό την Σαντορίνη.

 Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην κατηγορία των κλασσικών κρουαζιερόπλοιων που προσφέρουν θεματικές κρουαζιέρες με επισκέψεις κυρίως σε προορισμούς με έντονη ιστορία και πολιτισμό, χωρίς να παραλείπει φυσικά και τους κοσμοπολίτικους προορισμούς.

 Η εταιρεία βραβεύεται συνεχώς σαν μία από τις κορυφαίες στην κατηγορία της κλασσικής κρουαζιέρας σε θεματικούς προορισμούς. Η εθνικότητα των επιβατών είναι κυρίως από την Μεγάλη Βρετανία και τις χώρες της Κοινοπολιτείας και είναι συνήθως υψηλού κοινωνικού και εισοδηματικού επιπέδου.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. ΧανίωνΚώστας Μπροκαλάκηςμε αφορμή τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κατάπλους του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιουστο Λιμάνι της Σούδας, εκτός των άλλων, επιβεβαιώνει την προτίμηση των εταιρειών διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων στον προορισμό των Χανίωνκαι στην περίπτωση των θεματικών περιηγήσεωνοι οποίες συγκεντρώνουν υψηλού επιπέδου επιβάτες, κάτι που έχουμε ανάγκη στην προσπάθεια διαφοροποίησης του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρεία προσέγγισε το Λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων για πρώτη φορά το 2014 και η σημερινή προσέγγιση επιβεβαιώνει την ικανοποίηση της εταιρείας τόσο από το Λιμάνι, όσο και από τον προορισμό».

Πηγή: zarpanews.gr