Ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Σακορράφειου Βιβλιοθήκης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

12.30

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της Σακορράφειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας με τίτλο: «Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη?”, που διοργάνωσε σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και το δίκτυο βιβλιοθηκών «Future Library».

Συνολικά φέτος υλοποιήθηκαν 24 εκδηλώσεις, με 455 συμμετοχές παιδιών και 16 εθελοντές. Οι δράσεις κάλυψαν ποικίλους τομείς δημιουργικών δραστηριοτήτων, όπως αναγνώσεις και αφηγήσεις βιβλίων, εικαστικά εργαστήρια, πειράματα, παιχνίδια και πολλά άλλα, απ? όπου τα παιδιά γνώρισαν το μαγικό κόσμο των βιβλίων της βιβλιοθήκης.

Η Σακορράφειος Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και την υποστήριξη την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, το «Future Library», το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», την Περιφέρεια Κρήτης, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς επίσης και τους εθελοντές της για την πολύ σημαντική συμβολή τους στην υλοποίηση των δράσεων.

Αναλυτικά οι εθελοντές της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2015 ήταν οι εξής: Ασσαργιωτάκη Ειρήνη, Μπεχλιβάνου Ειρήνη, Αμαριωτάκη Καλλιόπη, Αποστολάκης Σπυρίδων, Γαλατιανού Σοφία, Δαμιανάκης Βασίλης, Δερέμπεη Δήμητρα, Κορνελάκη Χριστίνα, Κριτσιλίδου Παρθένα, Μαράκη Χριστίνα, Μαρκάκη-Γαρεφαλάκη Μαρία, π. Μεθόδιος Φλουρής, π. Μελχισεδέκ Αμπελικάκης, Σαπουντζάκη Σοφία, Σεργάκη Σοφία, Στιβακτάκη Κατερίνα.