Ξανά χωρίς Ολιμπά η αποστολή του Πλατανιά

14.02

Γνωστή έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής η αποστολή του Πλατανιά για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πανθρακικό. Εκτός έμεινε ο Ολιμπά για μια ακόμα φορά όπως και ο τραυματίας Ντίνας

Η επίσημη ενημέρωση 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή σημαντική αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16.
Μετά την πολύ καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη και τον πολύτιμο βαθμό που απέσπασε, το ζητούμενο πλέον για τον Πλατανιά είναι αύριο η πρώτη εντός έδρας νίκη, ώστε η ομάδα μας να πάρει την βαθμολογική, αλλά και την ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται για την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Ο Γιώργος Παράσχος στο σημερινό πρόγραμμα έριξε το βάρος στις στημένες φάσεις, καθώς από αυτές μπορεί να κριθεί σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Επίσης η τελευταία προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής.
Ο Γκνιάτιτς, που σήμερα έχει γενέθλια, προπονήθηκε κανονικά χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Στο πρόγραμμα πήρε μέρος και ο Γιακουμάκης, ενώ αντίθετα ο Τζιμότζι γυμνάστηκε μόνος του.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή.

Αναλυτικά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ανγκούλο.