Γιάνγανιν:”Τα παιδιά του Κρουσώνα πρέπει να πιστέψουν στη νίκη”

15.45

Ο ΠΑΟ Κρουσώνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι και η ομάδα δηλώνει πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 16:00 στον Κρουσώνα την ομάδα της Επισκοπής, στο κρητικό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Γ? Εθνικής.
Ο Ράικο Γιάνγιανιν, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΟΚ, δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους τραυματίες Μαραθιανό και Χύζι ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καρυπίδη. Μια επιπλέον λύση πάντως στα αγωνιστικά πλάνα είναι αυτή του Βασίλη Μπάμπη, με το τελευταίο απόκτημα να δηλώνει παρών μετά και την έκδοση του δελτίου του.
Σε δήλωσή του για το ματς με την Επισκοπή, ο κ. Γιάνγιανιν τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε όλα τα παιχνίδια. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι σε ανάλογη μοίρα, με έναν βαθμό μετά τα πρώτα ματς, ενώ και εκείνοι άλλαξαν προπονητή. Τα παιδιά του Κρουσώνα πρέπει να πιστέψουν στη νίκη. Σε αυτές τις μέρες που είμαστε μαζί, έδειξαν ορεξάτοι και με διάθεση στην προπόνηση. Με λίγο τύχη που χρειάζεται και δεν την είχε η ομάδα στα προηγούμενα ματς, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».