ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Ενημερωτική εκδήλωση με την αθλητική ψυχολόγο Μαρία Ψυχουντάκη

15.52

Η ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ πρωτοπορεί για τα τοπικά δεδομένα και διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων της (άνδρες, νέοι, παίδες), με θέμα «Αθλητική Ψυχολογία και Ποδόσφαιρο», με κεντρική ομιλητή την αθλητική ψυχολόγο, Μαρία Ψυχουντάκη.

Η εκδήλωση για τις ομάδες νέων και παίδων θα πραγματοποιηθεί στο «Golden Fun Park» στον κόμβο των Αγίων Αποστόλων, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, ενώ αυτή για τους άνδρες στην αίθουσα διαδραστικής επικοινωνίας του καταστήματος ΙΝΚΑ στη Σούδα, την ίδια ημέρα, στις 6 το απόγευμα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαρία Ψυχουντάκη είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής και ψυχολογίας με μετεκπαίδευση στη κλινική ψυχολογία και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο της Αθλητικής Ψυχολογίας. Παράλληλα, τα τελευταία δώδεκα χρόνια διδάσκει το αντικείμενο αυτό στο ΤΕΦΑΑ και το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

H Ψυχολόγος-Αθλητική Ψυχολόγος έχει εργαστεί πάνω σε αυτό τον τομέα, βοηθώντας από το 1989 έως σήμερα αθλητές διάφορων αθλημάτων (Volley, Beach Volley, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Σκοποβολή, Τοξοβολία, Ιστιοπλοΐα, Κολύμβηση, Στίβος, Ενόργανη και Ρυθμική γυμναστική, Ποδηλασία, Ιππασία, TaeKwoDo & Judo).

Διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχολογίας (ΕΑΨ, 2000-2004), αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ψυχολογίας (FEPSAC, 2003-2007) και συν-υπεύθυνη έκδοσης του περιοδικού «Αθλητική Ψυχολογία».

Η Χανιώτισσα Ψυχολόγος είναι και Αθλητική Ψυχολόγος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.