ΒΙΝΤΕΟ: “Οχι άλλα ψέματα” φώναξαν οι πολύτεκνοι και τρίτεκνοι των Χανίων

11.39

Αυτό φώναξαν οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι των Χανίων, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από την Αντιπεριφέρεια Χανίων, με αφορμή τη μη καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων από την κυβέρνηση.

Σε ανοικτή επιστολή που επέδωσαν στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη, αναφέρουν τα εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,

Είναι σίγουρο πια, ότι τα αισθήματα της παρούσας κυβέρνησης για την ελληνική οικογένεια και ειδικά την πολυμελή (τρίτεκνοι-πολύτεκνοι) περιορίζονται στη συνεχή κοροϊδία, η οποία τεκμηριώνεται με την αναντιστοιχία λόγων και πράξεων στη Βουλή των Ελλήνων.

Είναι αμέτρητες οι φορές που Υπουργοί, Υφυπουργοί και Γεν. Γραμματείς υπουργείων π.χ. κ. Νεφελούδης που με διάφορες δηλώσεις και τρόπους μας ξεγελάνε, μας λένε ψέματα.

Ακούσαμε υποσχέσεις περί των αιτημάτων μας από διαφόρους υπουργούς των τελευταίων κυβερνήσεων όπως απαλλαγή από φόρους, προσλήψεις, αύξηση του αφορολόγητου, εξομοίωση της τρίτεκνης οικογένειας με την πολύτεκνη και πολλά άλλα. Ζητάμε την υποστήριξη / βοήθεια της πολιτείας προς τις νέες οικογένειες για αν μπορέσει επιτέλους η ελληνική οικογένεια να “σταθεί ξανά στα πόδια της,” λύνοντας το πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα και ονομάζεται δημογραφικό. Δυστυχώς, όμως, αντί για την τήρηση των υποσχέσεών σας, ακούγεται για μια ακόμα φορά η μείωση του αφορολόγητου σε επίπεδα φτώχιας με αποτέλεσμα οι πολυμελείς οικογένειες να δέχονται το τελειωτικό χτύπημα, του οποίου η προέκταση θα είναι ο αφανισμός του πληθυσμού μέσα στον ίδιο τον γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας.

Σας καλούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να σταματήσετε τον εμπαιγμό απέναντι στις οικογένειές μας και να δώσετε αυτά τα πενιχρά επιδόματα τα οποία θα μας ανακουφίσουν έστω και για λίγο.

Κίνητρα στα νέα ζευγάρια της χώρας να αποκτήσουν παιδιά που πραγματικά αυτός εδώ ο τόπος το έχει ανάγκη.

Εάν επιθυμείτε να μειώνετε και να δίνετε πενιχρά επιδόματα και συντάξεις ή και καθόλου, να το σκεφτείτε καλά.

Εάν τέλος επιθυμείτε να αφανιστεί ο ελληνικός πληθυσμός και να καταντήσουμε μειονότητα η οποία θα παραδοθεί στον κατακτητή αμαχητί, συνεχίστε.

Εμείς πάντως, σας δίνουμε την υπόσχεση την οποία εν αντιθέσει με σας θα τηρήσουμε ότι:

Θα μας βρείτε απέναντι

Γιατί όλοι μαζί έχουμε δύναμη

Φτάνουν πια τα ψέματα