Κρίμα για τον ΑΟΧ! 1-1 στην Κέρκυρα

18.11

Ο ΑΟΧ έχασε την ευκαιρία να πάρει μια τεράστια νίκη στην Κέρκυρα! Προηγήθηκε με τον Λίτα στο 40′ αλλά ισοφαρίστηκε στο 86′ με τον Καμπάνταη.

Ο ΑΟΧ ήταν εξαιρετικά στημένος από τη μέση και πίσω και με “αιχμή του δόρατος” τον Λιρόι Λίτα, που είναι …μανούλα στους κενούς χώρους, προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Στην επανάληψη, ο Λίτα χάνει κλασική ευκαιρία να κάνει το 0-2 σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Κουτζαβασίλη και εκεί να τελειώσει το ματς. Η πίεση της Κέρκυρας αυξήθηκε και παρόλο που ο Μπλάζιτς αντιδρούσε σωστά, προδόθηκε στο 86′ ουσιαστικά γιατί δε βρέθηκε κανείς να πάρει το “ριμπάουντ” στην πρώτη κεφαλιά του Γεωργακόπουλου με συνέπεια ο Καμπάνταης να κάνει το 1-1!

Για τον ΑΟΧ το 1-1 στην έδρα της φιλόδοξης Κέρκυρας αποτελεί ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και δείχνει ότι οι “μπλε” θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΦΑΣΕΙΣ ? ΓΚΟΛ

8? Φάουλ του Μασάδο δεν πρόλαβε να μπει στη φάση ο Λίτα, μπλόκαρε ο Κουτζοβασίλης.

9? Γύρισμα του Σουάνη, το σουτ του Καμπάνταη άουτ η μπάλα

11? Τρομερή ευκαιρία για την Κέρκυρα! Σουτ του Σουάνη απέκρουσε ο Μπλάζιτς, σε κενή εστία ο Μακρίδης νέο σουτ έδιωξε με ηρωική προσπάθεια ο Παγώνης (με την πλάτη) και κατά την επιστροφή του στην εστία, ο Μπλάζιτς με το χέρι.

31? Φάουλ του Ζορμπά, κεφαλιά του Φάμπιο, μπλοκάρει ο Μπλάζιτς.

37? Τρομερή ευκαιρία για τον ΑΟΧ! Ο Λίτα «χορεύει» την άμυνα της Κέρκυρας, διαγώνιο σουτ του Λίτα αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κουτζαβασίλης.

40? ΓΚΟΛ Ο ΑΟΧ! Απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Λίτα με πολλά φάλτσα, στη γωνία του Κουτζαβασίλη και ?0-1!

43? Φάουλ του Μασάδο μπλόκαρε σταθερά ο Κουτζαβασίλης.

56? Σέντρα από τα δεξιά από τον Κόντο, κεφαλιά του Γκόμες, μπλόκαρε ο Μπλάζιτς.

61? Τρομερή ευκαιρία ΑΟΧ! Κάθετη μπαλιά «πάρε-βάλε» του Γκέσιου στον Λίτα, ο οποίος τετ α τετ με τον Κουτζαβασίλη στέλνει την μπάλα άουτ!

72? Σέντρα του Κόντου, σε καίρια θέση ο Καμπάνταης χάνει το κοντρόλ και χάνει την ευκαιρία.

86? ΓΚΟΛ Η ΚΕΡΚΥΡΑ! Σέντρα από τα δεξιά κεφαλιά του Γεωργακόπουλου, διώχνει εντυπωσιακά ο Μπλάζιτς και στην επαναφορά ο Καμπάνταης με προβολή από κοντά ισοφαρίζει σε 1-1 για την Κέρκυρα!

88? Σέντρα σουτ του Γκομές διώχνει σε κόρνερ ο Μπλάζιτς!

90? Σουτ του Καμπάνταη μέσα από την περιοχή, άουτ η μπάλα.

94? Από καλή θέση, σουτ του Σάντερσον άουτ.
Διαιτητής: Τίκας Τριαντάφυλλος (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Τακόπουλος, Τίκας Χ. Δημήτριος (Καρδίτσας)

Τέταρτος: Καραλιόλιος (Γρεβενών)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αγγ.Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Ντιόγκο, Κρητικός, Μακρίδης (46? Κόντος), Ζορμπάς, Φάμπιο (46? Καρντόσο), Σουάνης (64? Γεωργακόπουλος), Καμπάνταης

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Θ.Γράφας): Μπλάζιτς, Παγώνης, Μπριλάκης, Σαϊνέ (61? Δεινόπαπας), Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Ν. Νύκταρης (52? Γκέσιος), Μασάδο, Μπουζούκης (64? Σάντερσον), Τσούτσης, Λίτα.