Κι άλλοι στο πλευρό των εργαζομένων στην ανακύκλωση

07.22

Ανακοίνωση από την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Δήμου Φαιστού:

Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Δήμου Φαιστού είναι αλληλέγγυα στον δίκαιο αγώνα των εργατών του εργοστασίου Ανακύκλωσης (ΚΔΑΥ), που διεκδικούν να προσληφθούν από την νέα εταιρία που αναλαμβάνει την εργολαβία στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης δίχως να αλλάξουν οι εργασιακές τους σχέσεις. Εργάτες και μικρομεσαίοι ΕΒΕ χτυπιούνται σήμερα από την ίδια σκληρή αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων, στις κατευθύνσεις της ΕΕ, προς όφελος των μεγαλοεπιχειρήσεων.

Από τη μια μέτρα που κάνουν την αγορά εργασίας ζούγκλα, δίνουν πάτημα στην μεγαλοεργοδοσία να ρίχνει μισθούς, να απολύει, να τσακίζει εργασιακά δικαιώματα, και από την άλλη να ξεκληρίζονται οι μικρομεσαίοι ΕΒΕ από τα μαγαζιά τους με άγρια χαράτσια και ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα. Οι μικρομεσαίοι επαγγελματοβιοτέχνες έχουμε συμφέρον να παλεύουμε πλάι στους εργατοϋπάλληλους, στους αγρότες , γιατί έχουμε κοινό συμφέρον και κοινό εχθρό: την ΕΕ, τα μονοπώλια και τις κυβερνήσεις τους.

Οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας έπεσαν. Τα προβλήματα είναι κοινά. Υποχρέωση όλων μας να αγωνιζόμαστε μαζί για το δίκιο και την αξιοπρέπεια μας. Κανένας εργαζόμενος να μην μένει μόνος του, βορά στα αρπακτικά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com