ΒΙΝΤΕΟ: Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

11.56

Τεράστια είναι η ανταπόκριση των Ρεθυμνιωτών στο κάλεσμα του “χαμόγελου του παιδιού” που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Ρέθυμνο παρουσιάζοντας τις ευφάνταστες δημιουργίες των εθελοντών του, ενόψει των εορταστικών ημερών.     

Σκοπός της επίσκεψής του στην Κρήτη, είναι η άμεση επαφή με τους πολίτες και η ενημέρωσή τους για τις δράσεις του οργανισμού.

Ειδικότερα, κοντά στους πολυάριθμους φίλους του στο Ρέθυμνο βρέθηκε φέτος το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ένα χαρούμενο και φιλόξενο χριστουγεννιάτικο παζάρι, που στήθηκε στην είσοδο του δημαρχείου.

Οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των δημιουργικών εργαστηρίων είχαν ετοιμάσει με πολύ αγάπη, περίσσια δημιουργικότητα και φαντασία, χειροποίητες κατασκευές διακόσμησης, αλλά και χριστουγεννιάτικα δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Οι επισκέπτες της κινητής μονάδας στήριξης και ενημέρωσης του οργανισμού έκαναν τις αγορές τους σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις του «Χαμόγελου» και χαρίζοντας περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τη σημαντική στήριξη των φίλων του μπορεί και μοιράζει το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται στη χώρα, μέσα από δράσεις που έχουν στόχο τη φροντίδα και την προστασία τους.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, αφού με τη βοήθεια εργαζόμενων και εθελοντών, υποστηρίζονται 365 ημέρες το χρόνο δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας, αλλά και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα που βρίσκονται σε κίνδυνο.