ΣΟΚ: Βίασαν και εγκατέλειψαν μια 18χρονη με ειδικές ανάγκες

13.40

Μία απίστευτη υπόθεση όχι μόνο για τα δεδομένα της περιοχής αλλά και γενικότερα του νησιού, εξετάζουν οι Αστυνομικές Αρχές στη Σητεία, με φερόμενους ως δράστες δύο άνδρες από τη Βουλγαρία και θύμα μία 18χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες!
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την Παρασκευή, οι δύο άνδρες ηλικίας 27 και 34 ετών, αφού την έβαλαν με τη βία μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, την οδήγησαν την 18χρονη σε ερημική τοποθεσία της Σητείας όπου εκεί, σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια, τη βίασαν.
Το θράσος όμως των δύο ανδρών δεν τελειώνει εδώ. Αφού έκαναν ότι έκαναν, την έβαλαν πάλι στο αυτοκίνητο και την οδήγησαν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο 2ο χιλιόμετρου του επαρχιακού δικτύου Σητείας – Ιεράπετρας όπου και την εγκατέλειψαν!
Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν στο ekriti ότι οι δύο άνδρες ήξεραν την νεαρή κοπέλα καθώς στο παρελθόν έχουν εργαστεί στο σπίτι της οικογένειας της.
Στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. μετά και την καταγγελία της 18χρονης σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό τους. Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκαν και συνελήφθησαν ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Ανακριτή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα εξετάσθηκε από ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε το βιασμό.

 

πηγή: ekriti.gr