Με συμμετοχή… ρεκόρ στο χειμερινό πρωτάθλημα

12.59

Με συμμετοχή? ρεκόρ που φτάνει τους 50 αθλητές και αθλήτριες, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο χειμερινό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νοτίου Ελλάδας το οποίο θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου στο κολυμβητήριο Πειραιά.

Η ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη αναμένεται και πάλι να είναι από τις πρωταγωνίστριες, με τον στόχο που θέτουν οι αθλητές του να είναι οι καλύτερες δυνατές αγωνιστικές επιδόσεις. Σε ό,τι αφορά τους πιο μικρούς δε αθλητές, ο στόχος είναι ν? αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους χρησιμεύσουν στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ναυτικού Ομίλου: «Η συμμετοχή μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό παιδιών που είχαμε ποτέ. Αυτό γίνεται μετά από μια μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος και ιδιαίτερα μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα που είχε γίνει στα Χανιά, όπου ακολούθησε αθρόα προσέλευση παιδιών. Στόχος για μας, είναι τα παιδιά που θα πάρουν μέρος να αποκτήσουν εμπειρίες από αυτή την μικρή ηλικία ώστε να συνεχίσουν με μεγαλύτερες προοπτικές στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, ο Ν.Ο. Χανίων προσδοκά ότι θα έχει μια καλή παρουσία και ότι θα πρωταγωνιστήσει για μια ακόμη φορά στα μετάλλια, αλλά και στη γενική βαθμολογία».

Αναλυτικά, οι συμμετοχές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχουν ως εξής:

Ανδρεαδάκη Ειρήνη, Ανδρεαδάκης Στυλιανός, Ανδρεάδης Γεώργιος, Ανδρεάδη Ιφιγένεια, Βαλυράκη, Βαρδαλάκη, Βαρουξάκη, Γρηγοράκη, Διδασκάλου, Καλαμαρίδη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κληματσάκη, Κούτρης, Κρητικάκη, Κυριακάκης, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Λεδάκη Ελευθερία, Λεδάκης Κων/νος, Λουράκης, Μανουσάκη, Μουζουράκη, Μπασιά, Μπογδάνης, Μποφίλης, Παπαγεωργίου, Παπαγιαννάκης, Παπασταματάκης, Πουμπλάκη Γεωργία, Ρινακάκης, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Σαλεβουράκης, Σκαμνάκης, Σπυριδάκη, Τρουλλινός, Τσουρουνάκης, Φραγκιαδάκη Δέσποινα, Φραγκιαδάκη Ειρήνη, Φραδελάκη Αννα-Μαρία, Φραδελάκης Γεώργιος, Φωκά, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελής, Ψαρομήλιγκας.