Nέες διώξεις σε ΑΟΧ και Κισσαμικό

15.13

Πειθαρχική δίωξη προς τον ΑΟ Χανιά, τον Κισσαμικό και την Παναχαϊκή άσκησε την Τρίτη (15/3) ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης

Οι διώξεις αυτές, αφορούν φερόμενα ως ύποπτα προς χειραγώγηση παιχνίδια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα δυο ματς του ΑΟΧ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος και την 3η φάση του θεσμού, το ένα στις 7 Ιανουαρίου που έχει λήξει 1-4 υπέρ των Πειραιωτών και το δεύτερο στις 13 του ίδιου μήνα που είχε τελειώσει με σκορ 6-0 υπέρ των νταμπλούχων.

Στον Κισσαμικό, η δίωξη είναι για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις 14 Φεβρουαρίου που είχε τελειώσει με  1-0 υπέρ των Σερραίων, ενώ στην Παναχαϊκή είναι για το εντός έδρας ματς με την Καλλιθέα στις 31 Ιανουαρίου, που οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 0-1.

Αναλυτικά:

«Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά:

-Της ΠΑΕ Κισσσαμικός ΠΓΣ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πανσερραϊκός-Κισσαμικός, πρωτάθλημα Football League, 14/2/2016).

-Της ΠΑΕ Χανιά ΑΟ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Χανιά-Ολυμπιακός, Κύπελλο Ελλάδας, 7/1/2016).

-Της ΠΑΕ Χανιά ΑΟ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Ολυμπιακός-Χανιά, Κύπελλο Ελλάδας, 13/1/2016).

-Της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ 2005, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Παναχαϊκή-Καλλιθέα, πρωτάθλημα Football League, 31/1/2016)».

athlitiko.gr