Εκτύπωση

Θα έρθουν κι άλλα μέτρα τον Ιούνιο, εκτιμά ο Πάνος Μπεγλίτης

on .

Την εκτίμηση ότι θα έρθουν νέα μέτρα τον Ιούνιο εξέφρασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης και ζήτησε την παράταση του βίου της κυβέρνησης.

«Δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα. Τον Ιούνιο αναμένονται νέα. Να πούμε την αλήθεια στο λαό. Έρχονται τα ειδικά μισθολόγια», είπε στον ΣΚΑΪ

Σημείωσε ότι την Τετάρτη, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με αντικείμενο τα μέτρα που ζήτησε η τρόικα.

Ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει δημοκρατική νομιμοποίηση για την παράταση του βίου της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου, με τη συμμετοχή τριών κοινοβουλευτικών κομμάτων και τόνισε ότι η κυβέρνηση «θα έπρεπε να ασχοληθεί, πέραν των θεμάτων της Συνόδου 26ης Οκτωβρίου και με άλλα ζητήματα».

Ο Πάνος Μπεγλίτης εκτίμησε ότι οι εκλογές θα αναδείκνυαν τις ίδιες πολιτικές δυνάμεις και πρόσθεσε ότι «στις σημερινές συνθήκες καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα. Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία- γιατί να ξοδέψουμε χρόνο για εκλογές; Έχουμε την πολυτέλεια;», διερωτήθηκε.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share

 

karta10

 

Οργάνωση κουζίνας σε περίοδο κρίσης
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011
Γιάννης Αποστολάκης
Και τώρα ΑΝΑΠΤΥΞΗ με εξοχικές κατοικίες
Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2011
Δρ.  Γιώργος Σ. Ατσαλάκης

Διατροφικά Νέα
Κυτταρίτιδα: Υπόθεση γυναικεία πως την αντιμετωπίζουμε;;;
Νίκη Βουλγαράκη

Οικονομία και Καθημερινότητα
Βαβέλ
Παναγιώτης Μπατσαρισάκης

 

Γιορτές τέλος... Τώρα τι κάνουμε;

germaniko banner