Ιδέα Κρητική
Σχετικά

Όλα ξεκινούν από μια ιδέα. Έτσι και η εκπομπή “Ιδέα Κρητική” στη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης η οποία προβάλλεται για 2η χρονιά και φιλοδοξεί να παρουσιάσει όλες εκείνες τις επιχειρηματικές προσπάθειες που έχουν έδρα την Κρήτη και έχουν κάτι διαφορετικό να μας πουν.

Ιστορίες ανθρώπων που είτε μόνοι τους είτε ως ομάδα έκαναν την ιδέα τους πραγματικότητα έρχονται στην οθόνη της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης για να μας εμπνεύσουν και να μας παρακινήσουν να κυνηγήσουμε ό,τι αγαπάμε.

Την εκποµπή παρουσιάζει η δηµοσιογράφος Ελπίδα Κατσαράκη και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή µετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21:30 και σε επανάληψη το Σαββατο στις 19.30.

H εκποµπή κέρδισε το Αργυρό Βραβείο για την προβολή της χορηγούµενης επιχείρησης, στην τελετή απονοµής των Regional Media Awards ’17, που πραγµατοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεµβρίου 2017 στο Gazarte.

Στόχος της εκπομπής είναι να παρουσιάζει ιδέες Κρητικές έτσι ώστε να αναδείξει τον πλούτο του τόπου αλλά και των ανθρώπων του ενώ ταυτόχρονα να εμπνεύσει και να προτρέψει και άλλους προς αυτή την κατεύθυνση.

#idea