ROL Νεα Γενια: Η Εξελιξη στο Πλυσιμο των Ρουχων!

20 Ιούλ 2020
Λεπτομέρειες σχετικά με το επεισόδιο

ROL DryWash το οποίο Ψηφίστηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2020»

Τώρα με το μοναδικά σχεδιασμένο ROL DryWash όλα τα ρούχα μπορούν να φρεσκαριστούν και να ξανά φορεθούν χωρίς πλύσιμο χάρη στους τεχνολογικά προηγμένους απορρυπαντικούς παράγοντες DryWash. Eξαφανίζει μυρωδιές, ξε-τσαλακώνει τις ίνες του ρούχου και τις επαναφέρει χωρίς να πρέπει το ρούχο να μπει στο πλυντήριο ή να σιδερωθεί!

Το ειδικά σχεδιασμένο απολυμαντικό υφασμάτων και επιφανειών ROL Quickguard είναι ένα προϊόν τόσο για το σπίτι όσο και για την επιχείρηση αφού σκοτώνει coronaviruses και 99,9% βακτηρίων & ιών μέσα σε μόλις 1 λεπτό χωρίς να περιέχει χημικά κατάλοιπα και χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα!

Με το ROL StainsOut λερωθείτε άφοβα και κρατήστε τις αναμνήσεις, όχι τους λεκέδες!Είναι το πιο εξελιγμένο αφαιρετικό λεκέδων και ενισχυτικό πλύσης αφού εξασφαλίζει 100 φορές περισσότερα ένζυμα και ενεργά συστατικά σε κάθε ψέκασμα απευθείας επάνω στο λεκέ σε σύγκριση με μια συνηθισμένη πλύση με υγρό απορρυπαντικό ή σκόνη.

Με το ROL QuickWash χαρίστε στα ρούχα σας αξεπέραστα καθαρά αποτελέσματα ακόμα και στο σύντομο πρόγραμμα πλύσης χάρη στην τεχνολογία QuickZyme σε συνδυασμό με την συνεχή απελευθέρωση ενός εξαιρετικού αρώματος από λουλούδια και φρούτα ακόμα και 2 εβδομάδες μετά το πλύσιμο!