«Σκέτη Γλύκα»
Macarons
ΣΥΝΤΑΓΗ
Macarons
600 γρ. νερό
200 γρ. ζάχαρη
220 γρ. ασπράδι ( από 5 μεγάλα αυγά)
500 γρ. αμυγδαλόσκονη Καφεκοπτείο Αρχοντάκη
600 γρ. άχνη ζάχαρη
100 γρ. κακάο ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ
220 γρ. ασπράδι ( από 5 μεγάλα αυγά)
60 γρ. ζάχαρη
Για την γέμιση
Πραλίνα φουντουκιού Dorothy Καφεκοπτείο Αρχοντάκη
ποιοτικές πρώτες ύλες για όλα σας τα γλυκά!
Πραλίνα φουντουκιού Dorothy Noovel με πραγματική σοκολάτα & γάλα,
η νέα μας απόλαυση από το Καφεκοπτείο Αρχοντάκη!
ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ Μουσούρων 45, Χανιά
τηλ. 2821052364 & ΒΙΟΠΑ Χανίων τηλ. 2821080060
Κωνσταντίνος Ντανάς
Pastry Chef
Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ
Εισοδίων 18, Παλιά Πόλη Χανιά - τηλ. 2821302801