«Σκέτη Γλύκα»
Δροσερό καλοκαιρινό γλυκό με άρωμα Ελλάδας
ΣΥΝΤΑΓΗ
Δροσερό καλοκαιρινό γλυκό με άρωμα Ελλάδας
Για το Κράμπλ με Pallada Spread
100 γρ. Άλειμμα Pallada Spread
100 γρ. αλεύρι Γ.Ο.Χ
100 γρ. αμυγδαλόσκονη
100 γρ. καστανή ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
2 γρ. κανέλα
Για την μους γιαούρτι με μέλι
500 γρ. γιαούρτι πλήρες στραγγιστό
50 γρ. γάλα
260 γρ. κρέμα γάλακτος 35% Λιπαρά
3 τμχ. κρόκοι αυγών
40 γρ. ζάχαρη
10 γρ ζελατίνη σε φύλλα
40 γρ. μέλι
Για την σάλτσα βερίκοκο
100 γρ. μέλι
500 γρ. βερίκοκο καθαρισμένα και κομμένα στα 4
με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 95%!
Pallada Spread, το μόνο φυτικό "βούτυρο" που παράγεται
αποκλειστικά από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Κωνσταντίνος Ντανάς - Pastry Chef
Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ
Εισοδίων 18, Παλιά Πόλη Χανιά - τηλ. 2821302801