Τάρτα μανιταριών με γιαούρτι
Για την τάρτα
350 γρ. αλεύρι Γ.Ο.Χ
120 γρ. βούτυρο
1 μεγάλο αυγό
150 γρ. Αγελαδινό γιαουρτάκι στραγγιστό ΦΑΡΜΑ ΣΕΛΛΙΑ
35 γρ. κρύο νερό
4 γρ. αλάτι
4 γρ. ζάχαρη
Για τη γέμιση
200 γρ. μανιτάρια λευκά
200 γρ. πόρτο μπέλο
200 γρ. πλευρώτους
250 γρ. Αγελαδινό γιαουρτάκι στραγγιστό ΦΑΡΜΑ ΣΕΛΛΙΑ
4 αυγά
120 γρ. μπέικον
100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
½ ματσάκι μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι
60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι & πιπέρι
Αγελαδινό γιαουρτάκι στραγγιστό ΦΑΡΜΑ ΣΕΛΛΙΑ
με αγελαδινό γάλα από τον Μυλοποτάμο
Αγελαδινό γιαουρτάκι στραγγιστό ΦΑΡΜΑ ΣΕΛΛΙΑ
Βελούδινη υφή - εξαιρετική γεύση, πλήρες ή και με χαμηλά λιπαρά 2%!