Επιτέλους ξηλώνονται τα δάπεδα της ντροπής από το νοσοκομείο Χανίων – Έγινε κόσμημα η ορθοπεδική

14.11

Επιτέλους θυμίζει κλινική και όχι κτήριο εγκαταλελειμμένο, μετά την ανακαίνιση της η ορθοπεδική του νοσοκομείου Χανίων. Στις 24 Ιουνίου ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των δαπέδων και αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακαίνιση της ορθοπεδικής κλινικής αφού εκτός από τα δάπεδα βάφτηκαν οι τοίχοι άλλαξαν πόρτες και ντουλάπες ενώ αντικαταστάθηκε και ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός για τη νοσηλεία των ασθενών.

Μπορεί το μεγαλύτερο αγκάθι να είναι η έλλειψη σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αλλά και οι συνθήκες στο χώρο νοσηλείας των ασθενών είναι πολύ βασικές καθώς στα φθαρμένα δάπεδα δε μπορούσες να καταλάβεις αν έχουν περάσει οι καθαρίστριες ή όχι αφού φαίνονται διαρκώς βρώμικα. Ποια σημεία έχουν σειρά;

Να θυμίσουμε ότι το κόστος αντικατάστασης των δαπέδων είναι 580.000 ευρώ ενώ στις υπόλοιπες κλινικές δεν αναμένεται η πλήρης ανακαίνιση αφού αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων και η αντικατάσταση στις ντουλάπες και η στάση των νοσηλευτών ήταν αποτέλεσμα δωρεάς Χανιώτη επιχειρηματία του ξενοδοχειακού κλάδου.

Οι εργασίες αποκατάστασης των δαπέδων προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Νοέμβριο.