“Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος” – “Δεν θα προλάβετε” – Πότε θα ολοκληρωθεί ο κόμβος των Μουρνιών

14.23

Σε λίγες μέρες τελειώνει ο Αύγουστος και μέχρι τον Νοέμβριο δηλαδή σε περίπου 3 μήνες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το έργο του κόμβου των Μουρνιών, δηλαδή να τελειώσει η διάνοιξη των 1.600 μέτρων δρόμου, να έχει ασφαλτοστρωθεί και να έχουν διαμορφωθεί πεζοδρόμια αλλά και οι παρακαμπτήριες οδούς, ενώ η ΔΕΥΑΧ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τις εργασίες για την απορροή των υδάτων, ενώ εκκρεμεί και η τοποθέτηση καλωδίων και από άλλους οργανισμούς.

Τις προηγούμενες ημέρες επιτροπή του Υπουργείου Υποδομών επιθεώρησε τις εργασίες για να διαπιστώσει αν εκτελείται βάση μελετών και προγράμματος.

«Αποκλείεται να προλάβουν», σημειώνουν κάτοικοι και οδηγοί οι οποίοι παρατηρούν καθυστερήσεις στην εκτέλεση του έργου.

Να θυμίσουμε ότι ο προϋπολογισμός του έργου είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ, οι περιουσίες των ιδιοκτητών της περιοχής έχουν απαλλοτριωθεί με  περίπου 1.700.000 ευρώ ενώ χρειάστηκε και η κατεδάφιση μιας κατοικίας για τη διάνοιξη του δρόμου.