«Γευση και Διατροφη» – Κεικ καροτου με σιροπι μελιου

18 Νοέ 2022
Λεπτομέρειες σχετικά με το επεισόδιο

«Γεύση και Διατροφή»
Κέικ καρότου με σιρόπι μελιού

 

120 γρ. ελαιόλαδο

250 γρ. καρότα τριμμένα

250 γρ. φαρίνα από χαρούπι

50 γρ. φουντούκια  τριμμένα

50 γρ. σταφίδες

4 αυγά

1 κ.γ. κανέλα

½ κ.γ. μοσχοκάρυδο

½ κ.γ. γαρίφαλο τριμμένο

 

Για το σιρόπι μελιού

2  κ.σ. ΛΕΥΚΟΡΙΤΙΚΟ Κρητικό Θυμαρίσιο Μέλι

2 σφηνάκια νερό

 

ΛΕΥΚΟΡΙΤΙΚΟ Κρητικό Θυμαρίσιο Μέλι

Βραβευμένο για το άρωμα & την αγνότητα του!

Βίκυ Γαλάρα - Διαιτολόγος-Διατροφολόγος