Λεπτομέρειες σχετικά με το επεισόδιο
Σεμινάρια εξοικείωσης με την ποιότητα, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και την χρήση του ελαιολάδου
Τετάρτη 26/4 - ΜΑΙΧ
Γιάννης Αποστολάκης - Chef / Πρόεδρος του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας
Μανώλης Καρπαδάκης - Υπεύθυνος τμήματος εξαγωγών Terra creta / Εισηγητής του σεμιναρίου
Καθημερινά στις 16.00 &
Επανάληψη στις 10.00
Παρουσιάζει η Γωγώ Καλληδονάκη
Μας αρέσει να τραγουδάμε, να χορεύουμε, να τρώμε, να πίνουμε, να συναντάμε όμορφους ανθρώπους.
Μας αρέσει να αισιοδοξούμε, να κλείνουμε το μάτι στα δύσκολα και να ζούμε κάθε στιγμή μας Στο Κόκκινο...
...Χαμογελάστε. Αγκαλιαστείτε. Φιληθείτε. Με κάθε ευκαιρία Κοκκινόπαιδα!!!