Μέγκ Ράϊαν: «Τσιτωμένη» και παραμορφωμένη τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε

17.55

Η άλλοτε ζουμερή και φυσική ηθοποιός που τις περασμένες δεκαετίες αποτελούσε πρότυπο ομορφιάς για εκατομμύρια άντρες και γυναίκες ανά τον κόσμο, δε θυμίζει πλέον σε τίποτα την γλυκιά και χαριτωμένη Σάλι της θρυλικής ταινίας" Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι" στο πλευρό του Μπίλι Κρίσταλ.

Η διάσημη ηθοποιός που τον τελευταίο χρόνο είχαμε χάσει,καθώς απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις, βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε. Επιλέγοντας και αυτή, όπως πολλές άλλες σταρ του Χόλιγουντ να αφεθεί στα χέρια των «ειδικών» ώστε να κερδίσει τη χαμένη νιότη της, καταλήγει όμως σε ένα αποτέλεσμα τουλάχιστον απογοητευτικό.

Αν σκεφτεί κανείς, ότι είναι μόνο 53 χρονών, δε χρειαζόταν να μπει σε τέτοιες διαδικασίες που την κάνουν να δείχνει σα κακογερασμένη 70αρα. Και μπορεί η ίδια να χαμογελάει στα φλας των φωτογράφων , αλλά όπως θα δείτε δε κινείται τίποτα. Μέτωπο,μάτια, χείλη έχουν παραμορφωθεί εντελώς και μοιάζει με νεκρική μορφή φαγιούμ.

Η εμφάνιση της αυτή σχολιάστηκε έντονα από τα Μέσα, ενώ απογοήτευσε τους θαυμαστές της που προτιμούν να την έχουν στο μυαλό τους με την εικόνα της χαλαρής και cool Μέγκ μέσα από τις ταινίες που πρωταγωνίστησε.

toratora.gr