Χανια
Στην Κίσαμο ο Υπουργός Υγείας (φώτο)

Με τελευταίο του σταθμό την Κίσαμο ολοκληρώνει σήμερα τη διήμερη περιοδεία του στα Χανιά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός υγείας είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο, τον δήμαρχο Κισάμου Γιώργο Μυλωνάκη ενώ θα εγκαινιάσει και το Κ.Υ. Κισάμου.

Η συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου, κ.κ. Αμφιλόχιο έγινε στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο Κισσάμου και είχε ως βασικό αντικείμενο τη συζήτηση ζητημάτων που αφορούν τη δημόσια υγεία και τις ανάγκες των υγειονομικών δομών της ευρύτερης περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν στο επίκεντρο οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας στην περιοχή της Κισσάμου, καθώς και η ανάγκη ενίσχυσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης προς τους κατοίκους.





