Η Lady Gaga θα τραγουδήσει για δεύτερη φορά στην σκηνή των Oscars

14.52

Πριν ένα χρόνο η Lady Gaga, φορώντας μια ολόλευκη μακριά τουαλέτα και βγάζοντας, τα πλαστικά κόκκινα γάντια της, τραγούδησε για πρώτη φορά στη σκηνή των Oscar, τα κομμάτια «The Sound of Music», «My Favorite Things», «Edelweiss» και «Climb Ev?ry Mountain» από το μιούζικαλ του 1965 The Sound of Music.

Η ποπ τραγουδίστρια κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ θετικές κριτικές για τον τρόπο που τα ερμήνευσε με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της οργάνωσης να την εμπιστευτούν για ακόμη μία χρονιά.

Φέτος, η Lady Gaga θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Till it happens to you» που είναι υποψήφιο για Oscar, στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού για την ταινία «The Hunting Ground». Το συγκεκριμένο τραγούδι που έχει ξεπεράσει τις 25 εκατομμυρίες προβολές στο youtube αναφέρεται σ’ ένα κοινωνικό προβληματισμό για το φαινόμενο των βιασμών στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μία βδομάδα η Αμερικανίδα καλλιτέχνης δέχτηκε επίθεση από την Linda Perry, η οποία ισχυρίστηκε ότι η Gaga δεν συμμετείχε στη συγγραφή και σύνθεση του τραγουδιού και οπότε είναι άδικο να είναι υποψήφια.

 

toratora.gr