ΒΙΝΤΕΟ: «Κίνδυνος – θάνατος» από την καθίζηση στον κόμβο Αμαρίου

16.44

 
Αποτελεί μια κρυφή "παγίδα θανάτου", καθώς γίνεται αντιληπτική μόνο όταν φτάσει κανείς σε απόσταση αναπνοής.
 
Ο λόγος για την καθίζηση που υπέστη το οδόστρωμα στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, στο ύψος του κόμβου Αμαρίου στο Ρέθυμνο.
 
Συνεργεία του οργανισμού ανάπτυξης Κρήτης έχουν ήδη τοποθετήσει την απαραίτητη σήμανση, προειδοποιώντας τους οδηγούς, ενώ έχει αποκλειστεί το ένα από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου.
 
Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για κακοτεχνίες, ενώ αναφέρονται και έναν άκρως επικίνδυνο στύλο της ΔΕΗ που ταλαντεύεται ανάλογα με την φορά του ανέμου.

 
«Κίνδυνος – θάνατος» στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, στο ύψος του κόμβου Αμαρίου στο Ρέθυμνο. Η καθίζηση που υπέστη το οδόστρωμα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η οποία μάλιστα δεν είναι ορατή από μακριά, αποτελεί «παγίδα θανάτου» για κάθε ανυποψίαστο οδηγό, ειδικότερα, αν έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
 
Η καθίζηση που πιθανότατα οφείλεται στις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, σήμανε συναγερμό στον οργανισμό ανάπτυξης Κρήτης, αλλά και στην τροχαία του ΒΟΑΚ.
 
Συνεργεία έχουν ήδη τοποθετήσει την απαραίτητη σήμανση για να προειδοποιούν τους οδηγούς, ενώ μέχρι να μελετηθεί και να αποκατασταθεί η ζημιά, έχει αποκλειστεί το ένα από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου.
 
Και ενώ η πολιτεία δαπάνησε εκατομμύρια ευρώ για αυτό το σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας», οι κακοτεχνίες δεν έχουν τελειωμό.
 
Κάτοικοι της περιοχής ζουν νυχθημερόν με τον εφιάλτη της πτώσης ενός στύλου της ΔΕΗ, ο οποίος ταλαντεύεται ανάλογα με την φορά του ανέμου!
 
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ανεγκέφαλοι πυροβόλησαν προκαλώντας σημαντικές φθορές στα ηχοπετάσματα που έχουν τοποθετηθεί στο βόρειο τμήμα του κόμβου στο ύψος του γηπέδου.
 
Πέρα από τις πέντε τρύπες που προκλήθηκαν από τις σφαίρες, άγνωστοι έβαψαν με κόκκινο σπρέι και άλλα ηχοπετάσματα.
 
Στα σχέδια του Ο.Α.Κ. είναι η άμεση αντικατάσταση των ηχοπετασμάτων που έχουν υποστεί φθορές.