Βίντεο : Τράπεζα πέταξε στον δρόμο 74χρονη στο Ατσιπόπουλο

13.34

 
Στον δρόμο βρέθηκε τελικά η 74χρονη φαρμακοποιός από το Ρέθυμνο, σε βάρος της οποίας τράπεζα είχε κινήσει από τον περασμένο Μάρτιο τις διαδικασίες της έξωσης.
 
Η γυναίκα από χθες το πρωί φιλοξενείται σε συγγενικό της σπίτι, ενώ στο πλευρό της αναζητώντας λύση στο πρόβλημα, βρίσκονται τα μέλη του σωματείου αλληλοβοήθειας οφειλετών Ρεθύμνου.

 
Σε σπίτι συγγενικού της προσώπου φιλοξενείται τις τελευταίες ώρες η συνταξιούχος φαρμακοποιός από το Ρέθυμνο, η οποία χθες το πρωί αναγκάστηκε να εγκαταλείψει άρον – άρον το σπίτι της όταν αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού επιμελητή και υπαλλήλου τράπεζας, της έκαναν τελικά έξωση.
 
Η ηλικιωμένη από την μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στον δρόμο, εξαιτίας της οφειλής που διατηρεί σε τράπεζα, έπειτα από δανειοδότηση που είχε λάβει στο παρελθόν και όπως η ίδια είχε τονίσει στην «Ν.Τ.Κ.» την 1η Μαρτίου, δεν έχει πλέον την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσει.
 
Και αυτή την φορά στο πλευρό της ηλικιωμένης βρέθηκαν τα μέλη του σωματείου αλληλοβοήθειας οφειλετών Ρεθύμνου, τα οποία από χθες το πρωί έχουν ξεκινήσει μια τιτάνια μάχη για να εξομαλύνουν την κατάσταση.
 
Το σπίτι της 74χρονης -που βρίσκεται στο Ατσιπόπουλο- είναι 79 τετραγωνικά μέτρα και αποτελεί την μοναδική περιουσία που έχει, ενώ οι οφειλές της προς την τράπεζα αγγίζουν τις περίπου 50 χιλιάδες ευρώ.
 
Θυμίζουμε ότι το σωματείο αλληλοβοήθειας οφειλετών Ρεθύμνου, είχε βρεθεί στο πλευρό της 74χρονης και τον περασμένο Μάρτιο, αποτρέποντας τότε την έξωση που είχε προγραμματιστεί σε βάρος του.