Όλες οι σχολικές μονάδες της περιφερειακής ενότητας Χανίων κλειστές τη Δευτέρα

19.48

Κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της περιφερειακής ενότητας Χανίων  λόγω της κακοκαιρίας αλλά και των προβλημάτων πού έχουν δημιουργηθεί από την έντονη βροχόπτωση.
 
Στον Δήμο Χανίων τη Δευτέρα 25/2 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία.
 
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ
 
Η σχετική ανακοίνωση του δήμου Χανίων:
 
Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σε συνεννόηση και με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 25/2/2019, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί εντός των ορίων του Δήμου Χανίων.
 
Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από εκτίμηση της πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) για την πορεία των καιρικών φαινομένων και των άσχημων συνθηκών προσβασιμότητας στις σχολικές μονάδες.
 
Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στους συμπολίτες μας να μην προσεγγίζουν το παράκτιο μέτωπο, παραθαλάσσιες περιοχές και αγκυροβόλια, λόγω των δυνατών ανέμων, καθώς επίσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στο οδικό δίκτυο, αφού τα εδάφη έχουν κορεστεί από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις και είναι επιρρεπή σε κατολισθήσεις, καταπτώσεις βράχων, κ.α.
 
Στον Δήμο Κισσάμου θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, ενώ ανοιχτοί θα παραμείνουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.
 
Η σχετική ανακοίνωση του δήμου Κισάμου:
 
ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
 
            Ο Δήμαρχος Κισσάμου, λαμβάνοντας υπόψη τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν σε όλη την έκταση του Δήμου  και την περεταίρω δυνάμωση των καιρικών φαινομένων τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισσάμου αύριο Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν κλειστά,εκτός τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κισσάμου.
 
Στον Δήμο Πλατανιά θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου:
 
ΔΗΜΟ ΚΑΝΤΑΝΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ
 
Με απόφαση του δημάρχου τη Δευτέρα 25/2 θα παραμείνουν  κλειστά όλα τα σχολεία  στο Δήμο Καντανου-Σελίνου λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων
 
ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ
 
Κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο δήμο Σφακίων.
 
ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ
 
Κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες και στον δήμο Αποκορώνου.
 
ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
 
Κλειστά τη Δευτέρα και όλες οι σχολικές βαθμίδες του δήμου Πλατανιά