ΕΝDLESS Τips! Δειτε τι αλλο μπορειτε να κανετε με ενα υγρο πιατων…Εκτος απο το πλυσιμο των πιατων!

01 Ιούν 2020
Λεπτομέρειες σχετικά με το επεισόδιο

Η καθαριστική  δύναμη των υγρών πιάτων ΕΝDLESS, συνδυασμένη με δροσερά αρώματα φρούτων και μυρωδικών, εξαφανίζει λίπη και δυσάρεστες οσμές αφήνοντας τα πιάτα μοναδικά καθαρά,φροντίζοντας ταυτόχρονα τα ευαίσθητα  χέρια σας, εφόσον έχουν ουδέτερο ΡΗ.

Εκτός από το πλύσιμο των πιάτων, γνωρίζετε με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε ένα υγρό πιάτων;

  • 1)Όλοι έχουμε φυτά τα οποία μαζεύουν μέσα μικρά ζωύφια και σκουληκάκια. Μπορείτε να τα απομακρύνετε,  αφού βάλετε μέσα σε ένα ψεκαστήρα νερό,  λίγες σταγόνες απορρυπαντικού πιάτων και τα ψεκάσετε!
  • 2)Τα κοσμήματα σας μπορούν να γίνουν λαμπερά σαν καινούρια, αναμειγνύοντας μια- δυο σταγόνες υγρό πιάτων, με λίγο νερό. Βυθίστε τα κοσμήματα για 5 λεπτά και μετά σκουπίστε τα με ένα πανάκι. Αν κάποιος λεκές δεν έχει φύγει, πάρτε μια οδοντόβουρτσα και τρίψτε.
  • 3)Για να καθαρίσετε βρώμικες επιφάνειες από λίπη, προσθέστε σε ένα σφουγγάρι, απορρυπαντικό πιάτων μαζί με  μαγειρική σόδα. Τρίψτε καλά και θα δείτε πως τα λίπη θα φύγουν και οι επιφάνειες που ήταν βρώμικες θα λάμψουν ξανά.
  • 4) Θέλετε να παρασκευάσετε το δικό σας υγρό καθαρισμού του παμπρίζ του αυτοκινήτου σας; Βάλτε σε 1 γαλόνι νερό, 2 κουταλιές της σούπας υγρό πιάτων και 3 κούπες οινόπνευμα. Το μίγμα αυτό προσφέρει άριστο καθαρισμό και σε οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια .
  • 5)Για να καθαρίσετε  την inox επιφάνεια του ψυγείου σας, μουσκέψτε ένα πανί μικροϊνών με χλιαρό νερό, ρίξτε μερικές σταγόνες απορρυπαντικού πιάτων και περάστε με αυτό την επιφάνεια inox. Πάντα περνάμε το πανί με τη φορά που έχουν τα "νερά" της ανοξείδωτης επιφάνειας. Ξεβγάλτε τις σαπουνάδες και σε χαρτί κουζίνας βάλτε λίγο ελαιόλαδο ή baby oil. Περάστε όλη την inox επιφάνεια του ψυγείου. Περάστε ξανά την επιφάνεια με καθαρό χαρτί κουζίνας.
  • 6) Φτιάξτε παγοκυστες gel, γεμίζοντας μία σακούλα, κατάλληλη για κατάψυξη, κατά το ήμισυ, με απορρυπαντικό υγρό πιάτων. Σφραγίστε την και τοποθετήστε στην κατάψυξη, για να την χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θα χρειάζεστε παγοκύστη. Το απορρυπαντικό θα λειτουργήσει όπως το GEL που περιέχουν συνήθως οι παγοκύστες.
  • 7) Για να εξαφανίσετε το λεκέ από το λάδι σε ρούχα, προσθέστε λίγο υγρό πιάτων σε νωπό πανάκι και ταμπονάρετε στο σημείο της λαδιάς. Μετά πλύνετε το ρούχο κανονικά με τα υπόλοιπα ρούχα στο πλυντήριο. Η λαδιά θα αποτελεί πλέον παρελθόν.
  • 8) Αν θέλετε να αφαιρέσετε τους λεκέδες από τα χαλιά σας τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το παρακάτω διάλυμα: Διαλύστε μια κουταλιά της σούπας υγρό πιάτων σε δύο φλιτζάνια ζεστό νερό και βουτήξτε μέσα στο μείγμα ένα πανάκι. Αφήστε το πανάκι στο σημείο με το λεκέ και αφήστε το μέχρι το χαλί να ποτίσει. Επαναλάβετε αν χρειαστεί. Τέλος, τρίψτε με ένα σφουγγαράκι προσεκτικά την περιοχή και έπειτα στεγνώστε με ένα καθαρό πανί.

Ολοκληρώθηκε και ο διαγωνισμός μας στο Instagram.

Οι 3 τυχεροί νικητές είναι …..