Στο Κοκκινο… Σαλατα με μανγκο και σολομο,  με  Σφακιανη μπουκια πολυσπορο και χαρουπομελο απο το Φουρνο Ντουρουντους Σφακιανη μπουκια πολυσπορο και χαρουπομελο

15 Απρ 2020
Λεπτομέρειες σχετικά με το επεισόδιο


-  Σαλάτα με μάνγκο και σολομό,  με  Σφακιανή μπουκιά πολύσπορο και χαρουπόμελο από το Φούρνο Ντουρουντούς
Σφακιανή μπουκιά πολύσπορο και χαρουπόμελο

Αναζητώντας πάντοτε ιδιαίτερες γεύσεις, με  σεβασμό στη παράδοση  και επιλέγοντας αγνά υλικά ο Φούρνος Ντουρουντούς φουρνίζει στα Σφακιά όμορφες και θρεπτικές δημιουργίες.

Μια από αυτές είναι και η Σφακιανή μπουκιά πολύσπορο και χαρουπόμελο, μια θρεπτική μπουκιά πλούσια σε φυτικές ίνες, ιδανική να συνοδεύσει γλυκές και αλμυρές γεύσεις.

Αυτή η μπουκιά συνοδεύει ιδανικά τη σαλάτα με μάνγκο και σολομό που θα δούμε στο βίντεο που ακολουθεί.

Τα αγαπημένα σας προϊόντα Ντουρουντούς θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα τροφίμων ακόμα και στη γειτονιά σας.

- Πασχαλινός διαγωνισμός από το Φούρνο Ντουρουντούς

Εν όψει του Πάσχα  οι άνθρωποι από το φούρνο Ντουρουντούς αποφάσισαν να  στολίσουν  το τραπέζι σας με πεντανόστιμα προϊόντα.

Εδώ και λίγες μέρες τρέχει ένας διαγωνισμός στο Facebook και στο Instagram και 3 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν  ένα πλούσιο πασχαλινό καλάθι Ντουρουντούς.
Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Μεγάλη Πέμπτη (16 Απριλίου) και μέχρι τότε προλαβαίνετε να συγκεντρώσετε λαχνούς κάνοντας  like στη σελίδα Φούρνος Ντουρουντούς στο Facebook  ή follow στη σελίδα ntourountousbakery στο Instagram.

Αφήστε ένα σχόλιο κάνοντας tag 2 φίλους σας στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού (είτε στο Facebook είτε στο Instagram). 

Μπορείτε να σχολιάσετε πάνω από μία φορά. 

Κάθε μοναδικό σχόλιο και λαχνός.

Κάθε λαχνός και ξεχωριστή συμμετοχή στην κλήρωση