Στο Κοκκινο «Σκετη Γλυκα» Ευκολη, γρηγορη & θρεπτικη μοuς με αβοκαντο…Κωνσταντινος Ντανας

30 Απρ 2020
Λεπτομέρειες σχετικά με το επεισόδιο

«Σκέτη Γλύκα»
Εύκολη, γρήγορη & θρεπτική μοuς με αβοκάντο...

ΥΛΙΚΑ:
2 μεσαία αβοκάντο CRETA SUN

100 γρ. γάλα αμύγδαλου

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

1 κ.σ. κακάο

3 κ.σ. μέλι

Φράουλες & δυόσμος για γαρνίρισμα...

 ΑΒΟΚΑΝΤΟ CRETA SUN, μια υπερτροφή που ενισχύει την άμυνα του οργανισμού μας!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, ο συνεταιρισμός πρότυπο

που προωθεί τα αγροτικά προϊόντα του τόπου μας.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ είναι ένας συνεταιρισμός πρότυπο με

στόχο τη διαρκή αναζήτηση της ποιότητας και τη σωστή τυποποίηση και προώθηση των αγροτικών προϊόντων του τόπου μας. 

Έτσι οι άνθρωποι του συνεταιρισμού συγκεντρώνουν τα διαμάντια που παράγονται στα Χανιά, και μιλάμε για το ελαιόλαδο, τα αβοκάντο και τα εσπεριδοειδή, τα τυποποιούν και τα συσκευάζουν και φροντίζουν για την καλύτερη προώθηση τους.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ διακινεί σημαντικές ποσότητες ΑΒΟΚΑΝΤΟ, μιας ΚΑΙ το αβοκάντο αποτελεί μία δυναμική καλλιέργεια του νομού μας.

Η εξαιρετική γεύση τους και τα πλήρη θρεπτικά τους συστατικά έχουν κάνει τα αβοκάντο CRETA SUN γνωστά σε όλη την Ευρώπη. 

Το αβοκάντο, όπως και το ελαιόλαδο, είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά, τα οποία είναι τα λεγόμενα «καλά» λιπαρά, και μειώνουν τη χοληστερίνη.

Περιέχουν επίσης σημαντικές ποσότητες από κάλιο και φολικό οξύ, τα οποία συντελούν στην καλύτερη υγεία της καρδιάς και στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Μια ιδιαίτερη ιδιότητα του αβοκάντο είναι ότι περιέχει όλα τα σχετικά αμινοξέα που χρειάζονται, για να δημιουργήσουν μια πλήρη πρωτεΐνη.

Ειδικά η φυτική πρωτεΐνη του αβοκάντο απορροφάται εύκολα από το σώμα, καθώς το φρούτο περιέχει και μεγάλο αριθμό φυτικών ινών. Για τους λόγους αυτούς, τα αβοκάντο είναι σημαντική πηγή πρωτεΐνης για πολλούς χορτοφάγους.

Ο συνδυασμός βιταμινών C και Ε και ω-3 λιπαρών οξέων που συναντάμε στα αβοκάντο, έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Οι πάμπολλες ιδιότητες του αβοκάντο που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού μας και βοηθούν στη θεραπεία πολλών παθήσεων, κάνουν το μοναδικό αυτό φρούτο μια πραγματική υπερτροφή, που δεν πρέπει να λείπει από τη δίαιτά μας.

 Μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και στα S/M ΣΥΝΚΑ.

 

Κωνσταντίνος Ντανάς - Pastry Chef

Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ

Εισοδίων 18, Παλιά Πόλη Χανιά