Παραδόθηκαν τα τρία καταζητούμενα αδέλφια για το μακελειό στα Βορίζια

19.25

Παραδόθηκαν  στις Αρχές  οι τρεις καταζητούμενοι για το μακελειό στα Βορίζια. Τα τρία αδέλφια βρίσκονταν σε περιοχή του Ηρακλείου και η δικηγόρος που τους εκπροσωπεί επικοινώνησε με την αστυνομία και είπε ότι η πρόθεση των πελατών της είναι να παραδοθούν άμεσα. Ηδη, σε βάρος τους, είχαν εκδοθεί εντάλματα και μετά την παράδοσή τους συνελήφθησαν.

Τα τρία αδέλφια, 29, 27 και 19 ετών,  έχουν οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου – Κατηγορούμενοι ακόμη,  είναι ο τέταρτος αδελφός τους και ένας εξάδελφός του, που νοσηλεύονται φρουρούμενοι μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος τους.

Την ίδια ώρα, στο χωριό των 500 κατοίκων υπάρχουν 400 πάνοπλοι αστυνομικοί. Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του οπλισμού που χρησιμοποιήθηκε στο αιματηρό επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου.