Ανάδοχη μητέρα καταγγέλλει ότι χτυπήθηκε το παιδί της από 8χρονους επειδή δε συμμετείχε στο μπούλινγκ συμμαθητή της

15.16

Θα περίμενε κανείς πως η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το θάνατο του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά το μπούλινγκ που δεχόταν από συμφοιτητές του, θα ήταν αρκετό για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στις σχολικές μονάδες για πάταξη ανάλογων φαινομένων εν τη γενέσει τους. Μια ανάδοχη μητέρα στα Χανιά όμως καταγγέλλει ότι δυστυχώς δεν έχουν αλλάξει και πολλά.

Η κόρη της έπεσε θύμα σωματικής κακοποίησης την περασμένη Πέμπτη από δύο 8χρονους συμμαθητές της με τη λεκτική βία να είναι σχεδόν καθημερινή προς το παιδί της και κανένας να μην ασχολείται. Οι φωτογραφίες που κατέθεσε στον Εισαγγελέα ανηλίκων, απεικονίζουν το τι συνέβη στην 8χρονη  κατά τη διάρκεια ενός διαλλείματος επειδή δε συμμετείχε στον εξευτελισμό ενός άλλου συμμαθητή της.

Η 8χρονη μαθήτρια της δευτέρας τάξης δημοτικού σχολείου του δήμου Χανίων,  μεγάλωσε σε ένα ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον και η ανάδοχη μητέρα της είναι σωτήρια για την ίδια. Όμως αυτό δε φαίνεται να συμβαίνει στο σχολικό της περιβάλλον όπως καταγγέλλει η μητέρα της, αφού όλοι αδιαφορούν για ότι της συμβαίνει με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στον Εισαγγελέα για να διερευνήσει την υπόθεση και να αποδώσει ευθύνες για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της μικρής.

Όταν η ανάδοχη μητέρα είπε για τα τραύματα του παιδιού τόσο στη δασκάλα της όσο και στη διευθύντρια του σχολείου, την είπαν υπερβολική.

Η ανάδοχη μητέρα έχει ενημερώσει και τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης η οποία διερευνά το περιστατικό.