Αυξάνονται τα κρούσματα στο Δημοτικό Γηροκομείο

15.01

16 άτομα , εννέα ηλικιωμένοι και επτά εργαζόμενοι έχουν επιβεβαιωθεί συνολικά θετικοί στο κορωνοϊό στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων . Ο αριθμός των  κρουσμάτων αυξήθηκε μετά και τον χθεσινό επανέλεγχο κατά τον οποίο διαπιστώθηκε πως έχουν προσβληθεί ακόμη τρεις ηλικιωμένοι και δύο εργαζόμενοι . Πλέον στην κλινική Covid 19 του  νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύονται εννέα τρόφιμοι της δομής , ενώ οι εργαζόμενοι είναι ασυμπτωματικοί και έχουν τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό .

Τρεις ηλικιωμένοι , δύο γυναίκες και ένας άνδρας και δύο νοσηλευτές στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά και το χθεσινό επανέλεγχο με μοριακά τεστ σε φιλοξενούμενους και εργαζόμενους της δομής .

Με δεδομένο πως ο αριθμός των κρουσμάτων έχει αυξηθεί , τα μοριακά τεστ θα επαναληφθούν σε συνεργασία με τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας προκειμένου να υπάρχει συνεχής έλεγχος για τη διασπορά του ιού.

Συνολικά 16 άτομα έχουν επιβεβαιωθεί συνολικά θετικοί στο κορωνοϊό στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων . Στην κλινική Covid 19 του  νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύονται εννέα τρόφιμοι της δομής , ενώ οι επτά εργαζόμενοι που εντοπίστηκαν με τον ιό είναι ασυμπτωματικοί και έχουν τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό .