Βίντεο:Συνελήφθη ο δράστης της ληστείας σε super market

15.48

Σε χρόνο ρεκόρ εξιχνιάστηκε η ληστεία πού έγινε χθες το βράδυ στο σούπερ μάρκετ του SYNKA επί της οδού Κυδωνίας όταν ένα άνδρας μπήκε στην επιχείρηση και με την απειλή όπλου απέσπασε χρηματικό ποσό από το ταμείο. Οι κινήσεις του κατεγράφησαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Ήταν λίγο πριν το κλείσιμο του s/m SYNKA που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Μανουσογιαννάκηδων στα Χανιά , όταν άγνωστος με την απειλή όπλου άρπαξε όσα χρήματα μπορούσε από τα ταμεία της επιχείρησης .
Στιγμές τρόμου για τους υπαλλήλους που τη στιγμή της ληστείας έκαναν ταμείο . Όπως φαίνεται και στο βίντεο κλειστού κυκλώματος , ο δράστης πλησίασε τη μια ταμία , κρατώντας όπλο , αγκαλιάζοντας την και λέγοντας «Σήκω από ταμείο να πάρω τα λεφτά» .Αρχικά η ταμίας θεώρησε πως κάποιος της κάνει πλάκα και ρώτησε «Ποιός είναι;» Ο δράστης της απάντησε «Το καταλαβαίνεις θα σε σκοτώσω , φύγε» και τότε η υπάλληλος κατάλαβε πως επρόκειτο πραγματικά για ληστεία . Ο δράστης αφού απομακρύνθηκε η ταμίας , ‘άνοιξε το συρτάρι με το κλειδί , πήρε χρήματα και τα έβαλε στο μπουφάν που φορούσε .Μετά ρώτησε και τη δεύτερη ταμία ένα υπάρχουν άλλα χρήματα, για να εισπράξει αρνητική απάντηση .Κατόπιν έφυγε πεζός.

Προσωπικό της σήμανσης της ΕΛΑΣ έκανε τις απαραίτητες διαδικασίες για τη συλλογή στοιχείων που τελικά βοήθησαν στον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.