Βίντεο:Τρεις Κρητικοί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

16.51

Η άνευ προηγουμένου κρίση που έχει προκαλέσει η επέλαση του νέου κορονοϊού στη ναυαρχίδα της ελληνικής οικονομίας σημάδεψε την εκλογική διαδικασία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Σημαντική είναι η  εκπροσώπηση της Κρήτης στο νέο Δ.Σ.  καθώς συμμετέχει με δύο τακτικά και ένα αναπληρωματικό μέλος . Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων Μανώλης Γιαννούλης και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου Μανώλης Τσακαλάκης, εξελέγησαν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα ενώ ο πρόεδρος της  ΄Ενωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης, είναι αναπληρωματικό μέλος.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων Μανώλης Γιαννούλης και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου Μανώλης Τσακαλάκης, εξελέγησαν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα την εκλογική διαδικασία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Εξέφρασαν την ικανοποίηση τους κάνοντας παράλληλα λόγο για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πανελλαδικά και ειδικότερα παγκρήτια παλεύουν για την επιβίωσή τους λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας .

Η  διοχέτευση ρευστότητας στις τουριστικές επιχειρήσεις ενόψει ενός  δύσκολου χειμώνα όπως τον χαρακτήρισαν οι ξενοδόχοι κρίνεται επιβεβλημένη .Ο   πρόεδρος της ΠΟΞ  Γρηγόρης Τάσιος ο οποίος και επανεξελέγη επεσήμανε εμφατικά πως το ξενοδοχείο, σε συνθήκες μηδενικής ρευστότητας, είναι πάνω από μια μαύρη τρύπα που απειλεί να το καταπιεί.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των επόμενων ημερών.