Βίντεο:Υφ.Υποδομών-“Προχωράει η ολοκλήρωση των μελετών για τον ΒΟΑΚ”

19.20

Η δημοπράτηση μελετών του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης θα είναι έτοιμη σε έναν χρόνο από τώρα, δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης , ο οποίος επισκέφθηκε τον Δήμο Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Σε σύσκεψη που συμμετείχε παρουσία και του ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη έχει εκτενής αναφορά στα έργα υποδομής της περιοχής και της αναπτυξιακές προοπτικές που παρουσιάζει.

Λίγα 24ωρα μετά τις αναφορές στη Βουλή  για το ΒΟΑΚ του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή , ο υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης για το μεγάλο αυτό αναπτυξιακό έργο εκτιμώντας πως θα έχει ολοκληρωθεί σε μια 7ετία με 8ετία.

Στο πλαίσιο σύσκεψης στην οποία μετείχε ο υφυπουργός Υποδομών πασουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα , του ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη , του βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμου Σενετάκη και του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλη Καρκανάκη, έγινε εκτενής αναφορά σε έργα υποδομής του Μαλεβιζίου.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στις αναπτυξιακές προοπτικές του Μαλεβιζίου υπό την προϋπόθεση ενός σωστού σχεδίου πόλης.