Βίντεο: Εκλογές Ε.Π.Σ.Χανίων

13.10

Την Τετάρτη το απόγευμα στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού θα διεξαχθούν οι εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων με 46 μέλη να ψηφίζουν για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Υποψήφιος θα είναι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣΧ Κώστας Κωνσταντινίδης ο οποίος και ανακοίνωσε τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο του όπως επίσης και τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία.

Αντίπαλοι του θα είναι ως ανεξάρτητοι ο Αντώνης Κουκλάκης και η Ελένη Λέτα.


Η παράταξη του Κων/νου Κωνσταντινίδη αναφέρει επίσης εκτός των άλλων

Πριν από 4 χρόνια έγινε μια ιστορική αλλαγή στην ηγεσία της ΕΠΣ Χανίων με την επικράτηση, στην αλήστου μνήμης εκλογική διαδικασία, της παράταξης του Στέλιου Βαρουξάκη και την ανάληψη της διοίκησης της ΕΠΣΧ με πρόεδρο τον Κώστα Κωνσταντινίδη.

Στα 4 τελευταία έτη

Αποκαταστήσαμε αδικίες και ήραμε φωτογραφικούς αποκλεισμούς ανθρώπων που πιθανά να μπορούσαν ή και να μπορούν να προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Ήρθαμε σε σύγκρουση με πολλές αγκυλώσεις και βαθιά εγκατεστημένες νοοτροπίες δεκαετιών που συντηρούνταν τεχνηέντως προκειμένου να υπάρχει το αλησβερίσι της εξουσίας με του ψηφοφόρους. Πολεμήσαμε τον φαβοριτισμό. Επιφέραμε ισονομία και δικαιοσύνη μεταξύ των σωματείων.

Κάναμε πράξη της δέσμευσή  μας  για επιμόρφωση παραγόντων, προπονητών  και ομάδων (Σχολές προπονητών, επιμορφωτικά σεμινάρια για προπονητές και παράγοντες, σεμινάρια πρώτων βοηθειών από πιστοποιημένους οργανισμούς).

Ανοίξαμε νέους ορίζοντες στις δράσεις της ΕΠΣΧ με την συμμετοχή μας σε ερευνητικά προγράμματα τόσο της UEFA όσο και του Πολυτεχνείου.

Προχωρήσαμε με γρήγορες και στοχευμένες ενέργειες, και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Αντιπεριφέρεια Χανίων, στην δημιουργία  Ενωσιακού  αθλητικού κέντρου στο ΒΙΟ.ΠΑ.  για την φιλοξενία τόσο των μικτών ομάδων του νομούς μας αλλά και των λοιπών ομάδων της πόλης μας.

Πανηγυρίσαμε για πρώτη φορά στα χρονικά ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα με την μικτή ομάδα Κ16. Κερδίσαμε τον σεβασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας όχι μόνο για το επίτευγμα αλλά πολύ περισσότερο για την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα αυτών των παιδιών τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.

Καταφέραμε να ενώσουμε όλους προς την επίτευξη κοινών στόχων και σκοπών

Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε ζητούμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας στις εκλογές τις ΕΠΣ Χανίων στις 02/09/2020.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΡΝΑΛΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ

ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

  ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΠΑΡΙΩΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΟΦΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΕΛΑΪΔΗ ΠΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ

ΛΟΥΦΑΡΔΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΦΙΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ

     ΑΝAΠΛ/ΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛ. Ε.

ΚΟΤΖΑΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΡΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ