Βίντεο: Εκτός του νέου βαθμολογίου οι μάχιμοι αστυνομικοί

16.49

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μάχιμοι αστυνομικοί  εξέφρασε ο Πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Χανίων Νίκος Ξανθουδάκης μετά την υπογραφή του Προεδρικού διατάγματος για το νέο βαθμολόγιο. Ο κύριος Ξανθουδάκης εκπροσωπώντας τη μεγαλύτερη μερίδα αστυνομικών τόνισε ότι καθημερινά σηκώνουν στις πλάτες τους  το βάρος της δημόσιας ασφάλειας χωρίς καμία επιβράβευση.

Οι υποσχέσεις πρέπει να γίνουν πράξη ανέφερε χαρακτηρίστηκα ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων Νίκος Ξανθουδάκης μετά και την υπογραφή το Προεδρικου Διάταγματος που αφορά το νέο βαθμολόγιο. Το νέο βαθμολόγιο υπεγράφη από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο όμως δεν συμπεριλαμβάνει τους μάχιμους αστυνομικούς που βρίσκονται στο δρόμο.

Φαίνεται πως για πολλούς και κυρίως για τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο δρόμο η επομένη του βαθμολογίου δεν θα αλλάξει τίποτε. Καμία ωφέλεια και κυρίως καμία ενίσχυση του εισοδήματος.

Ο κύριος Ξανθουδάκης εκπροσωπώντας τη μεγαλύτερη μερίδα αστυνομικών τόνισε ότι αυτοί οι αστυνομικοί σηκώνουν καθημερινά στις πλάτες τους  το βάρος της δημόσιας ασφάλειας.