Βίντεο: Επιστροφή στη δράση για τα κορίτσια του ΟΑΧ – Οι δηλώσεις ενόψει επανεκκίνησης

16.10

Επιστροφή στα παρκέ για τα κορίτσια του ΟΑΧ τα οποία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής θα φιλοξενήσουν τη Νίκη Λευκάδας. Ήταν Κυριακή 1η Νοεμβρίου όταν η Χανιώτικη ομάδα αγωνίστηκε για τελευταία φορά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από δυο νίκες στο ξεκίνημα. Από τότε άλλαξαν πολλά καθώς παρελθόν από την ομάδα αποτέλεσε ο Γιώργος Ρουμπελάκης με τον Λευτέρη Θεοδωράκη να παίρνει το χρίσμα και να συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Αλλαγές όμως είχαμε, όπως συνέβη και στις περισσότερες ομάδες και στο ρόστερ καθώς  Αυτζή, Μπουθ, και Λία Σκοτ με αφορμή την παύση των πρωταθλημάτων βρήκαν ομάδες στο εξωτερικό για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Το Χανιώτικο συγκρότημα όμως δεν έμεινε άπραγο καθώς προχώρησε στην προσθήκη δυο Αμερικανίδων με σκοπό η ομάδα να παραμείνει δυνατή.

Η γνωστή μας από την θητεία της πριν 2 χρόνια στα Χανιά Έρικα Μπιν επέστρεψε ενώ η τελευταία άφιξη ήταν της Τσέσικα Τσάκσον η οποία και αυτή έχει εμπειρία από τα Ελληνικά γήπεδα καθώς αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον ΠΑΟΚ.

Με τα νέα δεδομένα και μέσα από σκληρή δουλειά ο ΟΑΧ θέλει να παραμείνει μια υπολογίσιμη δύναμη και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται σε ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών και με τη Νίκη Λευκάδα αντίπαλο στην επανέναρξη.

Για το νέο πρωτάθλημα έτσι όπως διαμορφώθηκε αλλά και για το ματς με τη Νίκη Λευκάδας μίλησε και η αρχηγός η Μαντώ Ψυχογιού η οποία στάθηκε και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα δίνοντας την δική της ευχή να συνεχιστούν.

Τον αγώνα της Τετάρτης που θα διεξαχθεί στις 3 στο κλειστό του Κλαδισού ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση οι  Σπυρόπουλος-Αργυρούδης-Τηγάνης .

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως Κρόνος Αγίου Δημητρίου και Σπόρτινγκ δεν δήλωσαν συμμετοχή κάτι που σημαίνει πως τα αποτελέσματα τα τους στις 3 πρώτες αγωνιστικές δεν θα προσμετρηθούν στην βαθμολογία ενώ θα υπάρξει και ποινή 2 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

Δείτε το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις από τον τεχνικό της ομάδας Λευτέρη Θεοδωράκη όπως και από την αρχηγό Μαντώ Ψυχογιού