Βίντεο: Καβακάς για το ματς με τα Χανιά: “θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί σε λεπτομέρειες”

14.25

Στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα στο βοηθητικό γήπεδο του Μάλεμε συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα του Ο.Φ.Ιεράπετρας ενόψει του αγώνα με τα Χανιά το Σάββατο στις 14:45 στο Δημοτικό Γήπεδο των Περιβολίων.

Η Νέα Τηλεόραση Κρήτης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην τελευταία προπόνηση και μίλησε με τον τεχνικό του συλλόγου Τίμο Καβακά τόσο για το ματς με τα Χανιά όσο και για το πρωτάθλημα της Super League 2 και τον Ο.Φ.Ιεράπετρας.

Για το ματς με τα Χανιά δήλωσε:
Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους και στόχους η κάθε ομάδα και θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που έχει και το χαρακτήρα ενός παιχνιδιού ομάδων της Κρήτης,

Είναι ιδιαίτερο από όλες τις απόψεις και θα παίξουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που σαν στόχο έτσι τον πρωταθλητισμό άσχετα αν έχει μείνει λίγο πίσω στο ξεκίνημα της, παραμένει μία πάρα πολύ καλή ομάδα με ένα έμπειρο τεχνικό επιτελείο.

Εμείς είμαστε πολύ αισιόδοξοι γιατί αυτό που δείξαμε και στο τελευταίο παιχνίδι ήτανε άκρως ανταγωνιστικό και νομίζω ότι αν πατήσουμε επάνω σε αυτή την εμφάνιση και βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στην κατηγορία άσχετα αν ξεκινήσαμε χωρίς να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Είμαι αισιόδοξος θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί σε λεπτομέρειες, θα κριθεί σε στατικές φάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για μένα.

Να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να παρακολουθήσουμε όλοι μας ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι από δύο ομάδες

Δείτε τις παραπάνω δηλώσεις αλλά και την συνέχεια στην οποία αναφέρεται στο πρωτάθλημα της SL2 και τον ΟΦΙ.