Βίντεο| Ντουντουνάκη: Θα φτάσω 50 χρονών και ακόμη θα φτιάχνουν το κολυμβητήριο

17.06

Η Άννα Ντουντουνάκη η Χανιώτισσα κολυμβήτρια που διαπρέπει στις πισίνες φιλοξενήθηκε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης και στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για την αθλητική εκπομπή της Δευτέρας του Κώστα Νίτσε.

Μίλησε για τα πρώτα της βήματα και πως ξεκίνησε ως αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης για ακολουθήσει η κολύμβηση με το αγαπημένο της στυλ την «Πεταλούδα». Παράλληλα τους στόχους της για την Ολυμπιάδα που ακολουθεί αλλά και την προετοιμασία της.

Επίσης για τις σπουδές της αλλά και για το μέλλον της καθώς σύμφωνα με την ίδια από την κολύμβηση δεν θα μπορούσε ποτέ να ζήσει ενώ έφτασε σε σημείο να σκεφτεί ακόμη και να σταματήσει την κολύμβηση μετά το Ρίο.

Φυσικά από την συζήτηση δεν έλειψε το μεγάλο πρόβλημα των εγκαταστάσεων που υπάρχει στα Χανιά με την Άννα να αναφέρει χαρακτηριστικά

«Ξέρω ότι αυτό που θα πω θα ακουστεί άσχημο αλλά ο προπονητής μου με ρώτησε αν θέλω να έρθω στα Χανιά για προετοιμασία και είπα όχι καθώς για να πετύχω πρέπει να έχω τις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις και αυτές δεν υπάρχουν στα Χανιά»

«Όλοι προσπαθούν να διώξουν την ευθύνη από πάνω τους, ΑΝ κάποιος θέλει πραγματικά να το φτιάξει…»

Επίσης αναφέρθηκε και στο κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι για το οποίο είπε:

«Θα φτάσω 50 χρονών θα έχω κάνει παιδιά και ακόμα θα το φτιάχνουν…

 

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί