Βίντεο: Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Χανιώτισσα Μυρτώ Πρωιμάκη

14.59

Μια ακόμα επιτυχία για τα Χανιά στο τένις καθώς πρωταθλήτρια Ελλάδος στέφθηκε η Μυρτώ Πρωιμάκη στην κατηγορία των Κ12 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη με όλα τα απαραίτητα φυσικά μέτρα ελέω και της πανδημίας.


Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, ξεπέρασε αρχικά το εμπόδιο της Κλαρουμένου με 2-0 σετ (6-0,6-0) και στην συνέχεια με το ίδιο σκορ χάνοντας μόλις ένα game νίκησε την Πασχούδη.

Στην συνέχεια επιβεβαιώνοντας και τον τίτλο του Νο1 του ταμπλό έφτασε σε μια ακόμα νίκη απέναντι στην Μπαμπαρούση με 2-0  (6-1,6-0) επόμενο εμπόδιο η Παπαδιονυσίου του ΟΑ Πετρούπολης όπου κατάφερε να πάρει συνολικά 5 game από την Μυρτώ Πρωιμάκη η οποία με ένα ακόμα 2-0 προκρίθηκε στην επόμενη φάση και πιο συγκεκριμένα στον ημιτελικό.

Εκεί αντιμετώπισε την Ρεντούμη με την κατάληξη να είναι η ίδια με τις προηγούμενες 2-0 νίκη για την Πρωιμάκη και τελικός.

Αντίπαλος εκεί ήταν η αθλήτρια της Γλυφάδας η Δέσποινα Κοσκινά η οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί όμως στην πρωταθλήτρια Ελλάδος και γνώρισε την ήττα με 2-0 (6-3, 6-1).

Η Μυρτώ Πρωιμάκη ήδη έχει θέσει υψηλούς στόχους για την συνέχεια της καριέρας της και με την απόλυτη στήριξη και από την οικογένεια της δείχνει έτοιμη να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο.