Βίντεο: 29χρονη νίκησε τον Κορωνοϊο μετά από 2 διασωληνώσεις και 87 ημέρες νοσηλεία

17.59

Είναι η στιγμή που η 29χρονη Σοφία βγαίνει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων μετά από 47 μέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ covid. Οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις την κράτησαν συνολικά 87 μέρες στο νοσηλευτικό ίδρυμα να δίνει τη μάχη της, μαζί με τους γιατρούς για να κρατηθεί στη ζωή.

Μετά από δύο μήνες που είχε εμβολιαστεί η μητέρα της κόλλησε κορωνοϊό και μετέδωσε τον ιό στην κόρη της καθώς είχε αρχικά αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του.

Η 29χρονη Σοφία έμεινε 3 μήνες στο νοσοκομείο και οι γιατροί μετά τη δεύτερη διασωλήνωση της είχαν αρχίσει να χάνουν τις ελπίδες τους, με την οικογένεια της να ζει καθημερινά με αγωνία αφού επιτρεπόταν μία ενημέρωση τηλεφωνικά ανά 24ωρο συγκεκριμένη ώρα.

Εκτός από τον κορωνοϊό η 29χρονη ήρθε αντιμέτωπη και με τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και παρέμεινε 40 μέρες στην παθολογική κλινική.

Το ευχαριστώ είναι λίγο λέει η κα Ιόλη και πιστεύει ότι η πίστη της μαζί με την φροντίδα των γιατρών έσωσαν το παιδί της. Την ημέρα των γενεθλίων του παιδιού της πήγε στην Τήνο για να προσευχηθεί στην Παναγία καθώς μετά από 1 μήνα νοσηλείας οι γιατροί της έδιναν ελάχιστες ελπίδες.

Η μητέρα της 29χρονη καλεί τους γονείς που έχουν παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.