Βίντεο: SOS από τους επιχειρηματίες της Παλαιόχωρας- Ζητούν στήριξη από το Δήμο Καντάνου -Σελίνου

15.40

Τη βοήθεια του Δήμου Καντάνου Σελίνου ζητούν οι επιχειρηματίες της Παλαιόχωρας στα Χανιά για να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι εν μέσω πανδημίας .Κρίνουν πως οι οικονομικές διευκολύνσεις που επιθυμούν θα συμβάλλουν στο να αποφευχθούν τα λουκέτα σε μια περιοχή που στηρίζεται εκτός από τον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό.

Μηδενισμό δημοτικών τελών για το 2020 , μείωση 50% για τα τέλη πεζοδρομίου , μείωση τελών ύδρευσης και μηδενισμό του τέλους παρεπιδημούντων ζητούν από το Δήμο Καντάνου Σελίνου οι επιχειρηματίες της Παλαιόχωρας Χανίων για να μπορέσουν όπως τονίζουν να επιβιώσουν .

Οι επιχειρηματίες στην Παλαιόχωρα όπως και τόσοι άλλοι ανά τη χώρα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου , τονίζοντας πως ο κλάδος τους νοσεί και πως η πολιτεία οφείλει να σταθεί στο πλευρό τους για να μείνει ζωντανή η επιχειρηματικότητα.

Όπως επισημαίνουν οι επαγγελματίες της Παλαιόχωρας τα όποια έσοδα μπορεί να αποκόμισαν κυρίως από τον εσωτερικό τουρισμό στην περιοχή , δεν αρκούν κατ’ουδένα τρόπο για την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων ενός έτους .