“Εγώ σκότωσα τη μάνα σου” είπε ο Νορβηγός στην κόρη της 54χρονης

20.34

Η 16χρονη κόρη βλέπει το τηλέφωνο της να χτυπά και ο καλών είναι από τον  λογαριασμό της μητέρας της στο μέσετζερ. Σε κατάσταση σοκ το απαντά και ακούει από τον 47χρονο σύντροφο της μητέρας της να της λέει «Σκότωσα τη μάνα σου». Τη στιγμή που η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 47χρονου συντρόφου της 54χρονης άτυχης Βασιλικής που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Μεσκλά, τον οποίο από τη πρώτη στιγμή θεώρησε ως τον βασικό ύποπτο, εκείνος πήρε το κινητό της και κάλεσε μέσω της εφαρμογής μέσετζερ το ανήλικο κορίτσι λέγοντας του ότι εκείνος σκότωσε τη μητέρα του σήμερα Δευτέρα νωρίς το μεσημέρι, μια μέρα σχεδόν από την αποκάλυψη του άγριου φονικού.

Αμέσως η 16χρονη ενημέρωσε τον πατέρα της έχοντας υποστεί σοκ από το τηλεφώνημα και εκείνος με τη σειρά του κάλεσε τις αρχές στις οποίες χτύπησε συναγερμός για τον εντοπισμό του στίγματος του κινητού τηλεφώνου ή του υπολογιστή από τον οποίο έγινε η κλήση. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος προσπαθεί να εντοπίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του τηλεφωνήματος για να οδηγηθούν οι αρχές στην περιοχή που κινήθηκε ή κινείται ο σύντροφος της 54χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 47χρονος δεν πρέπει να έχει φύγει από το νησί ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή για να προσδιοριστεί ο χρόνος τέλεσης του εγκλήματος είναι άγνωστο το πότε εγκατέλειψε την κοινή τους οικία και πόσο χρόνο είχε στη διάθεση του για να καλύψει τα ίχνη του.

Να θυμίσουμε ότι η 54χρονη βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της την Κυριακή το πρωί από μία φίλη της η οποία την αναζητούσε και η αυτοψία του ιατροδικαστή στο σημείο έδειξε τουλάχιστον 4 μαχαιριές στο λαιμό της.

Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς κανείς δεν περίμενε παρά τους συχνούς καβγάδες του ζευγαριού ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Τα δύο από τα τρία παιδιά της άτυχης Βασιλικής υποστηρίζονται από ψυχολόγο καθώς βρίσκονται στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας και παρακολουθούν τα όσα αποκαλύπτονται για τη στυγερή δολοφονία της μητέρας τους.