Η εταιρία Σαμαριά – ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε στηρίζει την κοινωνία των Χανίων, αλλά και της Κρήτης

13.07

Το 2020 αποτέλεσε μια χρονιά πρόκληση με την επικράτηση αντίξοων συνθηκών να διακυβεύουν την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη πληθώρας επιχειρήσεων.
Ωστόσο, υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες η εταιρία  Σαμαριά – ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε,  κατάφερε αφενός να διατηρήσει τις υψηλές προδιαγραφές και να αποσπάσει διπλή διάκριση για ακόμη μία χρονιά με το βραβείο Ανώτερης Γεύσης από το International Taste Institute, αφετέρου να συμβάλλει σημαντικά στην εκπόνηση κοινωνικού – πολιτιστικού έργου.

Όπως κάθε χρόνο, η εταιρία με σεβασμό και αγάπη προς τον τόπο μας,  προσφέρει ένα πρόγραμμα χορηγιών προκειμένου να στηρίξει την κοινωνία των Χανίων, αλλά και της Κρήτης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις ευρέος φάσματος στον τομέα της υγείας, του αθλητισμού και του πολιτισμού και ενδεικτικά αναφέρονται μερικές από τις δράσεις του περασμένου έτους.

Η υγεία αποτελεί αναμφίβολα το σημαντικότερο αγαθό της ζωής και η Σαμαριά – ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε  στάθηκε δίπλα στο σπουδαίο έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Άγιος Ιωάννης» για ακόμη μία χρονιά.
Όσον αφορά την υγεία του νου, το σκάκι έχει αποδειχθεί πως συμβάλλει σημαντικά  στην όξυνση του πνεύματος και η εταιρία ως πολιτιστικός αρωγός, στήριξε τους αγώνες της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων.

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δε θα μπορούσε να λείπει η στήριξη στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ετήσιων χορηγιών.
Η εταιρία συνέδραμε σημαντικά στην ετήσια γιορτή της Ακαδημίας Στίβου που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι από τον Γ.Σ «Ελευθέριος Βενιζέλος» και για ακόμη μία χρονιά στήριξε τον Ποδοσφαιρικό Γυμναστικό Σύλλογο “Κισσαμικό ΠΑΕ” ,τον Αθλητικό Όμιλο “Κύδων” καθώς και την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου “Cretan Kings”.