ΒΙΝΤΕΟ: Η μητέρα φύση έκανε πάλι το θαύμα της – αγγούρι για ρεκόρ…γκίνες!

16.46

Μητέρα γη – η πηγή ζωής για κάθε οργανισμό που φιλοξενεί. Πολλές φορές μάλιστα, κρύβει και…εκπλήξεις για εκείνους που τη φροντίζουν! Όπως στη περίπτωση της κυρίας Αριστέας Μπαλαντίνου από τα Χανιά, η οποία σήμερα έκοψε από τον κήπο της ένα αγγούρι που θα μπορούσε να καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες : 1 μέτρο και 10 εκατοστά!

Αναμφισβήτητα, οι αλλαγές που έχει φέρει στον τρόπο ζωής μας η πανδημία του κορωνοϊού είναι πολλές. Ειδικότερα, τις ημέρες της καραντίνας, όπου όλοι «έμειναν σπίτι» και προσπάθησαν να βρουν νέα χόμπι ώστε να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Η κηπουρική, φαίνεται να ήταν η τέλεια ασχολία για τους περισσότερους, πόσο μάλλον για την κ. Αριστέα. Τα λουλούδια και τα λαχανικά, ήταν αυτά που τη παρακινούσαν από νωρίς το πρωί να βγει έξω από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της.

Με την αγάπη, τη προσοχή αλλά και το…μεράκι για υλικά , η κ. Αριστέα κατάφερε και «ανέθρεψε» στον κήπο της ίσως το μεγαλύτερο αγγούρι που έχει βγάλει το χώμα της Κρήτης.

Η φροντίδα ενός κήπου, εξυπηρετεί πολλές από τις επιθυμίες του ανθρώπου που σχετίζονται με την επίτευξη ενός στόχου, την αίσθηση ότι ανήκουμε σε μια κοινωνία και παραμένουμε συνδεδεμένοι με τη φύση γύρω μας.

Το λένε άλλωστε και οι ειδικοί…