Η οικοτεχνία, η χειροτεχνία, η γαστρονομία είναι γυναικεία υπόθεση. Η διασύνδεσή τους με τον τουρισμό

12.03

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Η οικοτεχνία, η χειροτεχνία, η γαστρονομία είναι γυναικεία υπόθεση. Η διασύνδεσή τους με τον τουρισμό»  που διοργανώνουν την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 με ώρα έναρξης 11:00 π.μ. ο Δήμος Ηρακλείου και Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης.

Αντικείμενο της ημερίδας είναι η ενημέρωση επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται ή εν δυνάμει επιχειρηματιών που θέλουν να δραστηριοποιηθούν, στην παραδοσιακή οικιακή οικονομία σχετικά με το υπάρχον θεσμικό καθεστώς, τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται σε θεσμικό επίπεδο αλλά και την ενεργή συμβολή της οικιακής οικονομίας για την οικονομική ανάπτυξη της τοπική οικονομίας και πως μπορεί να υπάρξει μια ουσιαστική διασύνδεση με τουριστικό τομέα.

Την ημερίδα θα χαιρετίσουν, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Ομιλήτρια, μεταξύ άλλων,θα είναι και η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κα Άντζελα Γκερέκου που θα αναπτύξει το θέμα “Η   σύνδεση της  ελληνικής διατροφής και των τοπικών προϊόντων με την τουριστική οικονομία”.

Δήλωση συμμετοχής στο tourism@heraklion.gr, και στο τηλέφωνο 2813409779 (Δέσποινα Διαλυνά) προκειμένου να σας αποσταλεί μία μέρα πριν το link για τη συμμετοχή σας.

Επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.